Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrična in fetalna kardiologija umetna prekinitev nosečnosti

umetna prekinitev nosečnosti

Pozdravljeni
Ker me zelo zanima področje ginekologije iščem in prebiram članke, knjige in na splošno vse kar je povezano s temo UPN. Sem na koncu izobraževanja, zato sem si za diplomsko nalogo izbrala tudi temo s tega področja in na koncu razočarana ugotovila, da med literaturo nikakor ne najdem protokola umetne prekinitve nosečnosti na kirurški način (ne medikamentni). Se pravi kaj mora medicinska sestra oz. zdravstveni delavec pri samem postopku početi. Ne iščem kaj je to in kako poteka ampak naloge osebja ob postopku. Mi lahko kako pomagate s kakšno literaturo, člankom, internetno stranjo?
Hvala Vam
Lp Tiara

Spoštovana,

ker sam nisem ginekolog ampak pediater kardiolog vam svetujem, da se, v kolikor ste študentka Visoke šole za zdravstvo (oz. študentka drugega profila) in potrebujete podatke za diplomsko nalogo, obrnete na pedagoško sestro na Ginekološki kliniki ali pa na katedro za ginekologijo. Prepričan sem, da vam bodo radi ustrezno svetovali.

Lep pozdrav,

************************************** Dr. Samo Vesel, dr. med. Pediatrična kardiološka ambulanta SB Celje: pon, tor, sre (03 423 3987) Fetalna kardiološka ambulanta SB Celje: čet (03 423 3987) Pediatrična in fetalna kardio ambulanta SB SG: 1. in 3. petek v mesecu (02 882 3471; 7-11h) Samoplačniška fetalna kardio ambulanta ZC Dravlje: po dogovoru (051 336 847)

New Report

Close