Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Družinska medicina žarenje

žarenje

Spoštovani.ponovno semi je ponovilo težava. Vlevem stopalu čutim vske toliko časa kot da bi mi stopal postalo vroče(zažari). To se mi je že predhodno dogajalo.Hkrati bi vas rad povprašal še o težavi , ki jo imam sedaj pol leta. Namreč po celem telesu imam bolj ali manj pogosto(sigurno enkrat na petnajst minut) pojav da mi trzajo ali fascikuliraji mišice. To je zelo moteče in mi povzroča napetost in nemir. Bil sem že pri nevrologu pri prvem problemu z nogo a je pregled nakazal na somatsko motnjo. EMG je bil b.p. resnično ne vem več kaj naj naredim da bodo te težave minile saj jih vse huje prenašam .Stra sem 25 let in sem študent .Lep pozdrav in hvala za pomoč

Spoštovani!

Žarenje v enem stopalu kaže na možnost draženja korenin živca v hrbtenici, čeprav je EMG pokazal normalen izvid. To samo pove, da ni hujše okvare, občutki so kljub temu lahko pristni. EMG ni metoda, ki bi izmerila, koliko koga boli, oziroma ali ga sploh boli.

Trzljaji po celem telesu pa verjetno ne sodijo v isti koš. Zaenkrat tudi ne vidim, da bi kazali na kakšno telesno bolezen. Možno je, da si napet, stalno vznemirjen…?

Pogovori se z zdravnikom, saj te ne pošilja samo po preiskavah?

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

New Report

Close