Najdi forum

Saj vem, da bi bilo zame boljše, ampak vseeno se s tem nekako ne zmorem sprijazniti. Danes je mož rekel, da se bo odselil. Do tega je prišel, ko sem odkrila njegovo prevaro. Kako bo naprej? Kako bo z otrokom? Nimam pa nobene posebne podpore iz okolice.

zveni, kot da si zdaj ti kriva za to, ker si ga razkrila. ojojoj.

Zato, da začneš novo življenje ne potrebuješ podpore okolice temveč svojo voljo.
Lahko pa mu oprostiš in živiš z njim dalje in boste srečna družina.

Vse bo ok. Samo čas rabiš, da predelaš, preboliš in potem greš na boljše. Bodi srečna, da gre, ker boš tako imela možnost, da dobiš nekoga, ki te bo spoštoval in ti bil zvest…

kar naj gre..

kar naj gre. A misli, da je edini moški na svetu? Mislim, da ni. Čimprej se ga reši, predno rata gnoj.

Verjemi mi, da boš čez nekaj časa 1000% ugotovila, da je bilo tako še najbolje, saj drugače ne bi spoznala čudovitega človeka, ki pa se bo pripravljen s tabo postarati. Še hvaležna mu boš, da je odšel z drugo. Vsaka stvar se zgodi z namenom in vsaka stvar je že za nekaj dobra, čeprav na začetku ne izgleda tako,

…. lahko bi se odločil, da NE bo šel. Pote bi ga pa res najebala :/

Glavo gor, vse bo še dobro!!

Še pospešek bi mu dala…

Če pravi,da gre potem ima razlog kot praviš,da ima drugo žensko.In to pomeni,da tebe več ne ljubi.Zakaj bi se potem sekirala in živela z nekom,ki ljubi drugo?
Glavo gor misli pozitivno in čez par mesecev boš ugotovila,da je bolje tako.Še hvaležna mu boš,da je šel.
Vem težko je verjamem sem bila na istem ampak ne moreš nekoga privezat nase,če ti ni usojen.Bo prišel dan,ko boš spoznala nekoga,ki te bo spoštoval te imel rad.

Ljubezen je ali je ni ne da se je izsilit.

Le pogumno naprej zdaj živiš za otroke in zase.!!

Vso srečo ti želim!

Naj gre,če hoče,vsaj ne boš več živela z mislijo,a je bil pri uni,sta se dala dol…..Saj boš preživela.
Za otroka se ne sekiraj,ker če bosta z možem ohranila normalen starševski odnos,se bosta o vsem kar se tiče otroka,dogovorila tako,da mu ne bo preveč hudo.
Samo,pazi,da moža ne boš slučajno vzela nazaj,ko bo pri ljubici med polizal,ti boš pa komaj dobro zadihala.Ker s tem ne boš naredila nič dobrega nikomur.
Če se ti zdi,da ne moreš živeti s tem,da ima drugo……naj gre. Srečno. 😉

Sigurno, da ti ni enostavno. Sigurno, da ti bo še hudo. Seveda boš včasih v dvomih in si želela,da pride nazaj. Verjetno bo prišlo še do sporov zaradi stikov, preživnine …
Ampak njegova odločitev je njegova. In to,da ti je rekel, da gre je na nek način pošteno. Verjetno je premislil in ugotovil, da med vama ni tistega kar si je želel, pričakoval itd. Ampak naj to ne povzroči žalosti ali krivde v tebi. Če bi resnično želel reševati odnos, bi ga. Izbral pa je lažjo pot. Ampak tudi on ne ve, da sosedova trava ni nič bolj zelena. Očitno upa na veliko boljši in kvalitetnejši odnos z drugo žensko.
Kaj je narediti tebi? Vsekakor boš sipala žarečega oglja na njegovo glavo, če boš z njim prijazna, razumevajoča, spoštljiva in se trudila, da ohraniš dober odnos, če ne zaradi drugega zaradi otroka, ki potrebuje očeta in mamo.
Vzami si čas za žalovanje. Ne vrzi se v novo zvezo kar tako. Poskušaj predelati stvari in poskrbi zase – najdi si prijateljice, vpiši se v kakšno društvo, v glavnem bodi aktivna. Ne prepuščaj se brezupu, smiljenju samemu sebi ali nerealnemu upanju, da bo enkrat pozvonil na vratih z vrtnico v rokah. Imej v mislih, da ko se ena vrata zaprejo, da se odprejo druga.
Boš videla, da bo šlo, čeprav ne bo čisto enostavno.

takoj ga nabrcaj v rit, ker ni vreden tvoje pozornosti.

takoj ga nabrcaj v rit, ker ni vreden tvoje pozornosti.

Zdaj si pa predstavljaj da imata kakšen stanovanjski kredit ali pa najem, ki ga sama ne bo zmogla.

Ni vse zaživet na novo in dedcu olajšat življenje z odhodom.

Kako naj ti me odgovorimo, kaj in kako bo za naprej? To se moras sama odlocit in z mozem dogovorit.
Kar zadeva pa otroke, samo ne izzivljaj se na otroku. Oce je oce, pa kakrsen koli je, ce le ni morilec, pedofil ali prodajalec droge. Nikoli nebo tako popoln, kot si ti, nikoli ne bo za otroka poskrbel tako kot ti, bo pa dal nek svoj pecat otrokom in kakrsen koli ze je, je tako prav.

Verjamem, da te je strah kako bo, vendar verjemi, da boš zmogla tako zaradi otrok kot zaradi sebe. Kot je že nekdo omenil, vse stvari se zgodijo z razlogom. Nikar se mu ne maščuj in ne ščuvaj otrok proti njemu. Probajta se v miru dogovoriti in ohraniti nek kulturni nivo. Ti pa poskrbi zase oziroma ne pozabi nase. Čez nekaj časa boš ugotovila, da ti je lažje ko te več ne srbi kje je mož, zakaj hodi tako pozno domov, od kod ta šminka…….
Le pogumno.

Hvala punce in fantje! Ravno tole sem rabila. Podporo popolnih neznancev, človeških neznancev. Se bom še kaj oglasila.

Le pridi,bomo veseli,če se boš prav odločila in zadihala po svoje. 😉

Zapleši od sreče http://www.youtube.com/watch?v=Vsc7_rtAPN8&feature=related

New Report

Close