Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Družinska medicina alergija na travo

alergija na travo

Pozdrav! Stara sem 19 let in vceraj smo imeli piknik na travi in danes imam po vsem telesu rdece pike (najvec po obrazu), ki srbijo. Je to alergija na travo? Mama mi je rekla da je. Mazem se s kremo ALOE-VERA, ampak to kozo samo pomiri in hladi, je res? Mislite, da moram k zdravniku? Cez koliko casa pa bodo te rdece pike izginile? Hvala!

Spoštovani!

To bi bila alergija na travo, če bi se izpuščaj pojavil tam, kjer je bila trava v stiku z vašo kožo. Bolj se nagibam k možnosti, da so vam na pikniku postregli z neko hrano, ki je povzročila ta izpuščaj.

Če se bodo pike izgubile in srbenje zmanjšalo vam ni potrebno hoditi k zdravniku, v nasprotnem primeru pa, da dobite drugo mazilo in/ali zdravila proti alergiji.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

Da pri meni je bilo enako…dobila sem take rdeče in zelo srbeče pike…mazati si jih je najbolje z mažo z imenom FUCIDIN-mazilo…ali drugače Fusidna kislina. Pri meni je pomagala samo ta maža! Pa svetujem ti da se ne praskaj drugače boš dobila take pike, da če se boš kaj praskala se boš do krvi! S tem mazilom izginejo pike v največ 10ih dneh … zagotavljam 100%!!!

New Report

Close