Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Kronična bolečina – fibromialgija Joj! Utrujenost, zaspanost, slaba koncentracija.

Joj! Utrujenost, zaspanost, slaba koncentracija.

Pozdravljeni!

Sem študent 1.letnika in imam težave z zaspanostjo, ki so se mi začele nekako pojavljati v srednji šoli.

Stvar je sledeča: tudi, če grem zvečer spat od 10h do 11h in se zbudim zjutraj ob 8h, sem kar nekako zaspan in čez dan ne zmorem biti nekako polno aktiven.. Mislil sem, da je to nekako normalno, ampak ko opazujem ostale, vidim, da sem jaz tisi, ki se vedno prvi poišče stol, vedno ko se pogovarjamo kje v stoje, se najraje naslonim na steno, se opiram na razne reči. Ko imamo piknik, zabave, tabore sem vedno prvi, ki zaspim, kot hrček. Recimo, da se zvečer pozno v noč pogovarjamo ob ognju mene začne najprej vidmo zmankovati še pa še. Imam še naslednje posebost, če se preveč najem ratam takoj zaspan.. Naprimer, da se zvečer najem, lahko je tudi piknik, komaj se držim po konci.. veke mi vleče skupaj, da je goza in mučno je, če glave ne naslonim v mehko travo.. ZzzZZz..

Dodatne stvari o meni so še, da sem fizično dokaj močan imam nekaj kondicije sem nisem lih idealne teže 174cm/80kg (ne zgledam zavalen) Zajtrke imam kasneje, zjutraj mi nekako ne paše jesti.. Imam tudi rahlo disleksijo.

Kakšne imate nasvete zame? Hujšanje, telovadba, sprememba hrane? Mogoče kriva slabokrvnost?

Se že v naprej zahvaljujem za vaše odgovore.

Spoštovani, vljudno se vam opravičujem za zakasneli odgovor.

Pravzaprav ste si na vprašanje odgovorili že sami (v predzadnjem stavku).
Ker smo o prekomerni zaspanosti na forumu že večkrat pisali, vam posredujem nekaj povezav: , , ,

Če so vaše težave tako moteče, da vplivajo na kvaliteto vašega življenja in vas resno ovirajo pri vsakodnevnih aktivnostih, stopite do osebnega zdravnika.

Vse dobro!

New Report

Close