Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Kronična bolečina – fibromialgija infra rdeča lučka pomaga pri bolečinah

infra rdeča lučka pomaga pri bolečinah

Živjo!

Imam težave s križem in tako se mi je utrnila ideja, da si kupim infra lučko. To je lučka, ki z infra rdečimi žarki globinsko ogreva telo na obsevanem delu. Uporablja se pri prehladih, zobobolu, bolečinah v ušesih, za pregrevanje sinusov, revmatičnih bolečinah…..Pri pregrevanju se razširijo žile, v tisti del prihaja več krvi, presnova se pospeši in tako se poveča samozdravilna sposobnost telesa.

Po nekaj dneh uporabe za moj boleči križ ugotavljam, da obsevanje prav dobro odpravi bolečine (vsaj za nekaj časa). Zanimivi pa so stranski učinki: pregrevanje nekako malo pocrklja naše telo, dvigne energijo v človeku in dobra volja in veselje do življenja se prikažeta na dan. Se moram sama sebi smejati, kako me je taka malenkost spravila v dobro voljo. Za dvig energije najboljše deluje obsevanje trebuha (točka štiri prste pod popkom je po kitajski klasični medicini središče energije v človeškem telesu).

Se mi zdi, da bi znala ta lučka pomagati tudi pri fibromialgičnih bolečinah, pa sem napisala tole sporočilo. Če bo katera poskusila, me zanimajo njene izkušnje. Morda bi znala pomagat tudi tistim, ki jim nagaja ščitnica in se zjutraj z veliko muko spravijo v tek. Če bi telo zjutraj ogrela s tole lučko, bi lažje začela dan.

Aja, še to, kje sem jo kupila. Strošek ni velik, že za 19 evrov jo imajo v sanolaborju. Več dobrih lastnosti ima tale lučka: človek si lahko pomaga sam, ni drago, porabi se malo časa – eno obsevanje traja 12 minut, ne boli, nasprotno še prijetno je.

lp

New Report

Close