Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? Zobozdravstvo Fabjan

Zobozdravstvo Fabjan

oj!

Zanima me, če ima kdo izkušnje z zobozdravstveno ordinacijo Fabjan v Celju.
Imam izredno slabe zobe, poleg tega pa še tri leta nisem bila pri zobozdravniku in me je k prejšnjemu sram it ). grozno, vem, a zdaj bi res rada nekaj naredila.

Na netu sem našla kliniko Fabjan, pa me zanima, če imate kake izkušnje. Koliko so sploh cene, npr.? Da vidim, a si to sploh lahko privoščim.

Hvala.

zobozdravstvo je v zdravstvu najdražje. kako ti naj mi povemo ceno, ko pa sploh ne vemo kaj točno ti rabiš? mail od fabjanija imaš, piši mu in ga povprašaj. odgovori dokaj hitro. vsaj meni je. je pa fabjani malo dražji kot ostali, se mi zdi. je pač dokaj uveljavljen in znan. ima pa zobozdravstvo njegova žena.

Jaz hodim k zobozdravniku Juriju Korenu, ki je oče od gospe Fabjanove. Ordinacijo imata skupaj. Gospod dela tudi na zdravstveno kartico. Je izjemno dober zobozdravnik in te bo tudi razumel, če te bo strah. Jaz sem zobozdravnikov bojim že na daleč. A pri njem nimam problemov. Tudi medicinska sestra je zelo v redu. Pokliči h gospodu Korenu in povprašaj kako in kaj. Jaz sem bila zmeraj zadovoljna in kar on naredi gotovo drži.

imam spredaj prve štiri zobe že porcelanasre ker so pa že stari prek 15let se mi pa vidi obraba med dlesnio in zobom . Prosim koliko časa bi bila brez zob in koliko bi to bila cena HVALA.

Zelo, zelo slaba izkušnja z go. Tino Fabjan – zobozdravstvo Celje. Moral sem zamenjati zalivko na enem zobu, bila je že stara in slabo narejena, tako, da je celoten zob izgledal grdo. Odločil sem se, da grem nekam na samoplačniško… Torej našel sem zobozdravstvo Fabjan v Celju in, ko sem prišel na pregled mi je gospa Fabjan na vsak način hotela vsiliti lusko, ki stane čez 500 eur, češ, da ni mogoče z zalivko popraviti zoba, da bi izgledal lepo. K sreči sem odklonil in poiskal drugega zobozdravnika – seveda spet na samoplačniško. Brez slabe volje in nerganja mi je ta popravil zob – ne bom ga imenoval, ker nočem delati reklame. Na koncu sem za delo in belo plombo plačal 85 eur. Zob sedaj izgleda res lepo in sem zelo zadovoljen.

Ona hodi v Dubaj šejkom popravljati zobe, zato bodi vesel, da te je tudi s ceno luske obravnavala kot šejka.

New Report

Close