Najdi forum

VPRAŠANJE ZA SAMSKE PUNCE STARE 20+

Za seboj imam malo morje srečanj preko interneta, zato razmišljam, da bi z iskanjem punce začel v živo. Puncam bi zastavil nekaj vprašanj:

a) Kam zahajate ven na žure?
b) Greste vedno v družbi ali morda kdaj same?
c) Kako bi reagirale, če bi fant, ki je zunaj sam pristopil do vas. Normalen, dostojen, umirjen, nevsiljiv, preprost.

Hvala!

tukaj ne gre posploševat,osebno bi ti odgovorila na čisto dostojen način.So pa najdejo ženske ali dekleta,ki bodo lahko drugače odreagirala,čeprav je tvoj pristop lahko zelo gentlmanski:)
ti kar pogumno naprej tudi,če boš kdaj zavrnjen tega ne vzami vedno za slabo in predvsem bodi sproščen in naj te ne bo “strah”.

Želim ti čim več lepih izkušenj 😉

a) Mah, kakor kdaj… Včasih se dobimo pri komu doma, včasih gremo na kak organiziran žur.
b) Večinoma v družbi. Še nikoli šla sama… hm, mogoče moram probat… 😉
c) Ponavadi je odvisno od tega s kakšnim stavkom začnete pogovor… ;D Ma načeloma odreagiram(o) čisto normalno, malo poklepetamo in to je to. Sem mnenja, da reakcija ženske na tak pristop pove nekaj o njej in ne jemlji tega osebno: če je skulirana, bo tako tudi odreagirala, če je kokoš, bo pa po kokošje;).

Kar imam parov okoli so se spoznali preko skupnih prijateljev ali preko tečaja (šport), ki so ga skupaj obiskovali. Tako, da mogoče se vpiši na kak plesni tečaj, plezarijo ipd.

Ne sestavljaj vprašalnikov ! Če bi bil jaz ženšče, bi te ob takih anketah…. :)))

grše je to tvoje ŽENŠČE,kot vprašalnik


Čudno, tisti pari, ki jih pa jaz poznam, so se vsi spoznali preko interneta. Osebno imam s spoznavanjem preko prijateljev katastrofalne izkušnje, doslej je bilo uspešno le preko interneta in oglasov.

Cec pri svojih letih prekleto ve, kake samostalnike uporablja.
Sicer pa je to ljubkovalno, če ne že obrambno pred takimi, ki… 🙂

Normalno, dostojno, umirjeno, nevsiljivo, preprosto 🙂

Sploh pomembna je nevsiljivost… ker pri vsiljivcih dobim kar pike, ki ne pomenijo nič dobrega (za vsiljivca, se razume) :)))

******************* flo ********************* [img]http://shrani.si/f/2/12B/5r2DR1v/ezgifcom-resize.gif[/img]

Tu ni kaj dost mladih punc, večinoma ločenke, stare čez 30.

Sej je v naslovu napisal 20+… in kot razumem, lohk sm spadam jst s svojimi 26imi kot tud 30, 40, 50, 60,…-letnice… sej ni podal zgornje meje 🙂

******************* flo ********************* [img]http://shrani.si/f/2/12B/5r2DR1v/ezgifcom-resize.gif[/img]

Avtorju teme: Če bi imel v sebi to, kar ženske iščejo, potem sploh spraševal ne bi. Na žalost, kolega…

“Jaz”,

jaz sem stara 22 in hodim zlo malo ven – razen če je kje kakšen dober koncert, ali pa med poletjem kakšne gasilske fešte.. Ampk to je stvar osebe – nekatere hodijo samo tko po privat feštah, nekatere v diskoteke, ne katere samo v lokale na pijačke, nekatere se udeležujejo raznih prireditev na prostem… Vsepovsod jih najdeš, samo v družbo moraš iti… kamorkoli..

Kako vzpostaviš kontakt je pa bistvena stvar: tko kot so že ostali poudarjali ne smeš biti vsiljiv.. Lahko recimo kelnarici naročiš naj na tvoj račun zanese pijačo za mizo tvoje simpatije, pa ji potem pomežikneš… in če ne drugega, bo verjetno prišla do tebe, da se ti zahvali in boš lahko vzpostavil kontakt z njo.. Vsekakor pa ne smeš biti pijan, ker ta tvoja “simpatična gesta” izgubi pomen..
Skratka, samo brez vsiljivosti.. Če se ti punca ne bo prišla niti zahvalit, potem je pač to znak, da je zasedena ali pa da ji enostavno nisi všeč, ni kaj…

Bi se pa tudi vprašala, kakšni so tvoji kriteriji, če praviš, da so tvoji poskusi iskanja punce tko neuspešni?

New Report

Close