Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Kronična bolečina – fibromialgija Delavnica uporabe metode EFT

Delavnica uporabe metode EFT

Na sobotnem srečanju članov Društva v Laškem smo izvedli triurno delavnico tapkanja po metodi EFT, ki jo je vodila naša članica Breda (na forumu jo poznamo po številnih objavljenih prispevkih!).
Tapkali smo se na različne probleme, ob katerih je voditeljica spretno povezovala osebno izkušnjo obvladovanja bolezni z rednim izvajanjem tehnike EFT – s teoretičnim poznavanjem problematike. Kljub številčnosti skupine s(m)o prisotni pridno sledili demonstracijam in se tapkali, tapkali ter zraven celo prepevali (na planincah, la,la,la …). Odzivi udeležencev so bili nadvse pozitivni.
Lahko rečemo, da smo preživeli prijetno druženje in na lastnih primerih preizkusili učinkovitost metode doseganja čustvene svobode (kar EFT dobesedno pomeni), ki upošteva nesporne povezave čustev, misli in telesa.

Draga Breda, naša EFT specialistka, najlepše se ti zahvaljujemo za tvoje pripravljalne in izvedbene napore, saj si v izvedbo delavnice vložila veliko svoje energije! Hvaležni smo ti tudi za vse prispevke na forumu, ki jih nesebično deliš z nami.
Sama si nam najboljši vzgled, kako se moramo lotiti bolezni z vsemi možnimi “topovi” in na vseh ravneh. Ti si se zadeve lotila aktivno-raziskovalno in si uspešno izplavala na površje. Dovolj močan razlog, da ti sledimo!

Hvala za orodje, ki nam ga daješ v roke!

Tvoji soborci

Hvala Veronika,
upam, da sem prisotne toliko navdušila, da bodo vzeli v roke priročnik, malo ponovili in se tapkali. Gary je rekel: “Bodite vztrajni”.
Rekel pa je tudi, da naj bi bila tehnika EFT prva stvar, ki naj bi jo ponudili bolnikom s Fibromialgijo in ne zadnja.

Breda

Po delavnici

Po taki delavnici se vedno porajajo vprašanja: ” Kako je že tole?”
Rada bi dobila kakšno povratno informacijo. Kakšno je bilo počutje med delavnico, po delavnici in kasneje. Kako je z bolečino, (se je kaj izboljšalo, poslabšalo, se bolečina seli po telesu), glavobolom, meglo v glavi… Ko se bo zmanjšala bolečina, se bo popravila tudi megla v glavi.

Pišete mi lahko na naslov: [email protected]

Breda

New Report

Close