Najdi forum

Problem s kondomom

Pozdrav!

Sicer sem že zasledil podoben problem na tem forumu, ampak nisem zasledil konkretnega odgovora na problem.

Sem enajstnik, v bolj pozni dobi, in ob prvem seksu je sledil sledeči problem. Ob natikanju kondoma, sem počasi začel zgubljat erekcijo, in s časoma postane čisto mehek, da niti vanjo ne morem prodreti.
Naj omenim da v predigri je spolni ud trd, upad reakcije sledi šele po tem ko si nataknem kondom.Ob samozadovoljevanju s kondomom, ter gledanju naprimer erotiščnih filmov, tega problema ni.
Sicer res da postanem živčen, tudi ni pri meni doma, ampak vseno….Sva poskušala večkrat in vsakič isti problem…. verjetno pa si moška populacija lahko predstavlja da je precejšen udarec za moški ego, ter nekatere ženske niso ravno, kako bi se reklo, razumevajoče s tem problemom.

Hvala za karkšno koli pomoč oziroma nasvet.

Spoštovani!

Motnje erekcije ob uporabi kondoma pozna več moških, sicer pogosteje v starejših letih. Navadno pojasnjujejo pojav »kondomske impotence« s tesnobnostjo ob lastnem izražanja in premalo zaupanja vase v seksualni praksi.
Predvidevam, da bo zaupanje vase prišlo ob ustreznih pogojih. Prvi je gotovo sproščenost in zaupanje ob predajanju z drugo osebo. Prostor je pri tem pomemben dejavnik. Drugi dejavnik je igrivost in zaupanje. Kaj je drugače v dvoje kot kadar sami masturbirate s kondomom? Vsekakor bi odpravil vse, kar prispeva, da postanete živčen.

Lep pozdrav,

Hvala za odgovor!

Med ogledom erotičnega filma je verjetno to, da me video skos stimulira…. pri spolnem odnosu( prvič) pa seveda človek postane živčeč, no rahlo nervozen, in po natikanju kondoma, se erekcija zgubi, tako da mogoče na začetku prodrem, nato se pa kar zgubi in partnerka ne čuti. Naslednič seveda, se bojiš da boš ponovno “se osramotil”.

Seveda je možno da je vse v glavi, ampak težko se prepričat vse bo uredu in naj ne bom živčen. Razmišlam da bi na kakšno stvar kot je viagra prešel(saj za prve spolne odnose). Kaj svetujete?Morda kakšen nravno nadomestilo, ki poveča erekcijo, in ga poznate? In ne razne talete iz seks shopa, ki učinkujejo verjetno bore malo, ali pač?

Oj Steve jaz bi ti dejal, da se ne sekiraj preveč kajti vsak je bil v podobni situaciji tudi meni se je zgodilo enako kajti bolj ko se boš obremenjeval slabše bo kaj hočeš psiha ma prste vmes.

Če si z punco zaupata in uporablja kontracepcijo pa provajta brez kondoma toliko da dobiš malo filinga in pridobiš na samozavesti

New Report

Close