Najdi forum

prehiter izliv

S parnerjem sva skupaj že 10 let in imava dva čudovita otroka.. Zadnja leta sva se kr dodobra odtujila en od drugega, tudi spolnost sva imale po redko… Potem pa se je pojavila ena prelomnica v najini vezi (druga ženska, vendar sva zadevo z skupnimi močmi rešila), ki naju je dodatno zbližala in najino vez ponovno utrdila. Sedaj imava spolne odnose zelo pogosto v nasprotju prej, ampak sedaj je problem ker prihaja pri partnerju do prehitrega izliva… jst se tolažim z tem, da mogoče zaradi tega ker ga res pripravim tudi oralno do spolnega odnosa in ga to tudi močno vzburja….Mislite, da je možno to…ali gre tu za kaj drugega, kar sem prebrala v spodnjih postih in se začela o tem tudi spraševati ! Hvala za odgovor

Spoštovani!
Domnevam, da ste pod tem naslovom na forumu prebrali vse odgovore, zato ne bom obnavljal že povedanega.
Morda še nekaj dodatnih misli.

Vprašanja, kdaj smo v spolnosti zares sproščeni, kdaj se zares počutimo varne, kdaj smo v odnosu povsem brez misli, ki bi nas ovirale v sproščenem predajanju drugi osebi – to so zelo intimna vprašanja in vsakdo si nanje odgovarja drugače.
V vaši zgodbi vidim, da se vam je zgodila izkušnja odnosa s tretjo osebo.
Sam razmišljam bolj o tem, da so bili verjetno razlogi v odnosu, ki so privedli do te izkušnje.
Koliko sta resnično rešila in utrdila vajino vez?
Ali sta dognala, kaj so bili razlogi, da sta imela pred to izkušnjo spolnost redkeje?
Ali sta se lahko pogovorila o vajinih občutkih in potrebah?
Na kaj misli vaš partner, ko sta intimna – in na kaj mislite vi?

Kaj sta spremenila po izkušnji s tretjo osebo?
Kako je vajin odnos definiran po novem?

Skratka veliko vprašanj, ki jih postavljam iz izkušenj, ko so ljudje preživeli afere in jih navidezno zacelili, vendar je vedno ostalo nekaj nerešenega, nezaceljenega, kar je pozneje udarilo na dan kot rja na avtomobilu.

Lep pozdrav,

Če smem vprašat koliko sta stara? Ampak glede na število otrok in dolžino zveze ni dileme, da to ni neka najstniški prezgodnji brizg.
Mogoče bi si lahko razlagal, da si ti v svojem odnosu do njega nekaj spremenila…. nekaj kar mu zdaj po teh težavah s tretjo osebo neznosno poganja kri po žili in pride potem do tega neizmernega vzburjenja. Ne vem … to veš ti.

Vsekakor si bo mogal gospod umisliti vaje za kontrolo teh izbruhov. Si ti mogoče posledično prikrajšana, ker tega ne omenjaš?
Srečno.

Pozdravljeni.

Tudi pri nama je težava ista ampak pri nama je prehiter izliv že od samega začetka. Sigurno lahko zatrdim, da druge ženske ni bilo.
Ne spomnim se, kdaj bi trajal seks več kot minuto. Pravi da je enostavno preveč vzburjen, kljub pogovorom in celo obiska pri zdravniku, problem še ni rešen. Želim si, da bi trajalo dolgo časa, pogrešam tak seks… Ostali del seksa je dober. 8 let bo, kar sva v zvezi in enostavno si želim več.
Kaj naj naredim?

Mislite, da je mogoče nezgoda, ki se mu je pripetila, ko je bil star 7 let? Tisto je bil zelo tragičen del življenja za njega…

Spoštovani!

Pod naslovom »Prehiter izliv« boste na tem forumu ob datumu 28.6.2009 našli moj daljši odgovor, ki zadeva splošne zadeve glede vašega vprašanja.
Vendar s splošnimi odgovori navadno lahko le na široko zakoličimo teren, ki pa ga je nato v vsakem individualnem primeru potrebno posebej raziskati.
Veliko vprašanj se mi poraja, vendar se prava lahko pojavijo šele v individualnem stiku, ko gre za izkušnjo dialoga, za odziv.

Smiselno bi bilo pogovoriti se ob strokovni pomoči o vajinem doživljanju spolnosti.

Lep pozdrav,

New Report

Close