Najdi forum

Pozdravljeni!

Lani novembra sem se zaposlila. Že od začetka imam težave v službi. Stiska me v prsih.ko me močno stisne in zaboli komaj diham, glavobole imam močne, slabo spim,zdravstveno stanje se mi je poslabšalo, sem pod hudim stresom,
Velikokrat mi je tako težko da najraje bi se zjokala. Imam občutek da me fant ne razume, čeprav ve kaj se dogaja v službi.
Zelo težko se zberem pri delu.

Kaj lahko naredim. Sem že čisto obupana.

Draga “dspelca”!

Samo mislim si lahko, kako ti je, vem pa ne in tudi nihče drug ne more vedeti, kako trpiš. Je pa odhod v službo oz služba sama lahko zelo stresna, sploh če ne delaš nečesa, kar te veseli oz. nisi na pravem mestu.

Telo je tisto, ki se bo vedno uprlo prvo, če nekaj ni za nas. Po navadi edino telo jemljemo resno, saj brez njega težko funkcioniramo. Torej, tvoje telo protestira, ker mu ni “fajn”, kjer si. Premalo vem, da bi lahko rekla kaj več, zato malo ugibam glede na teorijo in prakso, ki ju poznam in imam. Zato ga, prosim, vzemi zelo resno in razišči, zakaj tako zelo noče te službe, kaj je tam narobe itd.

Poskusi se najprej zmeniti sama s seboj in če ti to ne bo šlo, bi šla morda lahko do svojega splošnega zdravnika oz. h nekomu, ki se ukvarja z vsem v zvezi s službo (npr. psiholog na delovnem mestu).

Možno je, da se bodo stvari umirle same od sebe, zato lahko morda še malo počakaš, ne čakaj pa predolgo, da te ne bo potegnilo pregloboko.

Bom še malo premislila v zvezi s to zadevo, ti pa se še kaj oglasi!

Maja

New Report

Close