Najdi forum

pozdravljeni,
sem 24 letna mamica 1 letnega otroka. Pred približno 6imi meseci sem se začela zdraviti za ankcioznost. Do tega tedna sem bila super. V tem tednu pa sem začutila psihični pritisk, ki je posledica tega da “stvarem” okrog sebe nisem kos. Postajam zelo utrujena, a podnevi ne morem zadremati in se spočit. tudi interesa za določene stvari imam vse manj. Ponoči me je zbudila nenadna slabost, ko sem vstala sem doživela vrtoglavico in postala bleda kot zid. Jutro preživljam v znamenju glavobolov in slabosti. Menite, da so to znaki depresije? kako lahko izboljšam stvari?
hvala!

Draga “Ssheila”!

Draga mlada mamica, čutim, da ti ni prav nič lahko in to ravno zdaj, ko bi morala biti, kot je prepričana družba in mi z njo, najbolj srečna na svetu. Ampak-pogosto je to obdobje za marsikatero žensko najhujše v življenju. Otrok povleče marsikaj na plan, pritisne na 101 tipko in si lahko čisto “zmešan”. A tako je in je del življenja. zato ni prav nič narobe, če se tako počutiš.

Pomembno pa je, da si TAKOJ oz. ČIM PREJ POIŠČEŠ POMOČ!!! Sama gotovo ne boš zmogla in škoda je, da izgubljaš čas in da trpita in otroček in ti. Zato ti bom napisala par telefonskih, na katerih ti bo gotovo kdo kaj pametnega svetoval-da boš vedela, kako in kaj.

Torej:

1. NARAVNI ZAČETKI: 01/5443479
2. FRANČIŠKANSKI DRUŽINSKI INŠTITUT: 01/2006760
3. DRUŠTVO DAM: pojdi na njihovo spletno stran
4. DR. ANA KRUŠIČ KAPLJA: 031/369-409

Vsakdo od njih ti lahko pomaga na svoj način in vsi so usposobljeni za stanje, ki ga opisuješ. Pokliči jih vse po vrsti in boš videla, kje se boš najbolj našla.

Toliko za zdaj, če pa boš potrebovala še kaj, se spet javi. Držim pesti zate in za otročka in za partnerja!!!

Maja

New Report

Close