Najdi forum

Utrujenost

Pozdravljeni,
ne vem ,ce je to pravi forum,ampak se mi zdi še najbližje mojemu stanju… Imam delo,ki je zelo stresno. Večkrat sem tudi po cele dneve v sluzbi in delu ni konca in kraja.. Ko sem v sluzbi sem zagnana in polna energije, delam po več stvari hkrati in lahko zdržim tudi brez malice ali odmora to tudi zato ker je na meni takšen pritisk, da mora delo biti opravljeno…Ko pa sem doma ceprav ne veliko sem razdražena, “tečna”, in kot “cota”, želim si samo mir in tišino…Rada sem prosta in doma, ker je to tako redko in doma me čaka toliko dela,ampak ,ko sem doma mi ne uspe narediti nič, ne tako psihično kot fizično. Stara sem 30 let in zjutraj se komaj spravim iz postelje v bistu,ko sem doma več ali manj sedim za računalniku ali pa lezim na kavču… Rada bi tudi doma imela veče energije zdi se mi kot ,da sem stara 79 let… Kaj lahko naredim?

Lp,
Simona

Draga Simona,

odločiti se morate, kaj in katere so vaše življenjske prioritete – te zavisijo od posameznikovega vrednostnega sistema (hierarhije življenjskih vrednot). Trenutno delujete po načelu, da si poklicno delo zasluži najvišje mesto, ki mu podrejate vse ostalo.

Znak, da takšna razporeditev vrednot v vašem življenju ne funkcionira dobro, je vaš občutek nezadovoljstva in neizpolnjenosti. Delovno okolje verjetno ne prepoznava v zadostni meri vaše popolne poklicne angažiranosti in predanosti. Paradoks je pravzaprav, da veljajo kot zaželjene vrline “dobrega delavca” ne samo predanost poklicnemu delu, marljivost in visoka delovna zavest …, temveč tudi zdravo razmerje med delom – zabavo – in počitkom ter delavčevo osebno zadovoljstvo. Zdrave delovne navade vključujejo tudi primerno menjavanje dela in počitka, čas za rekreacijo, prehranjevanje, spanje, kulturne interese, ukvarjanje s kakšnim hobijem in podobno …

Vsakdo ima svoj energetski potencial, ki ga mora enakomerno porazdeliti na vsa pomembna področja svojega delovanja. Varčevanje z življenjsko energijo in vitalnostjo je pomembno tudi z vidika časovne perspektive, da ne bi predčasno in prehitro poklicno “izgoreli”. Težave, ki jih opisujete (občutki izčrpanosti, razdražljivost, domača neaktivnost, poležavanje, pomanjkanje interesov … ) so znanilci stresa, ki se vam prej ali slej utegnejo potencirati v različne “bolezenske” simptome.
Velja si odgovoriti tudi na vprašanje, kaj vas v domačem okolju onesrečuje, da ga ne doživljate kot čustveno varno pribežališče, oazo veselja in izpolnjenosti ter vrednoto, ki bi si v vrednotni lestvici in vaši življenjski angažiranosti zaslužila višje (prvo?) mesto.

Nekaj praktičnih napotkov lahko najdete tukaj:
)

Prisrčno vas pozdravljam!

Veronika

Draga Simona,

tisti, ki je izumil EFT pravi:« Try it on every thing«. Posneli so tudi film, ki je menda boljši, kot The secret, ker prikazuje resnične primere, kako so se ljudje pozdravili. Orodje imaš vedno s seboj, samo delati je treba. Deluje takoj.
http://www.youtube.com/watch?v=uMs0gdF_V60
http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&VideoID=33481206

Breda

Draga Simonka,

Utrujenost je znak pomanjkanja kisika v celice organizma (oslabeli imunski sistem).
To pa lahko vodi tudi v karcinom. Zato je treba čimprej ukrepati.
Preberi prilogo na ” http://www.ednevnik.si/?u=revitalizacija ” in kontaktiraj avtorja za več informacij.

Meni pomaga,

poglejte si ta link in malo preberite.Imam kar nekaj izdelkov od tega podjetja in smo si vsi v družini odlično popravili naš pH faktor v telesu manj utrujenosti, lepši spanec in pa samo počutje se je izboljšalo kot pri meni tako pri ženi in najinih dveh otrocih
link: http://mpointblog.wordpress.com

Pozdravljen power1!

Zanima me katere izdelke od te firme ste uživali, da ste si popravili vas pH faktor, ker se trenutno
ukvarjam z zdravljenjem kandide in nespečnost me precej utruja.

HVALA za odgovor.

New Report

Close