Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Farmacevt svetuje kapsule eglonyl

kapsule eglonyl

Pozdravljeni,

prosila bi vas za informacije v zvezi s trdimi kapsulami EGLONYL 50 mg. Ugotovila sem, da jih jemlje mož, vendar mi ne želi povedati nič. So te kapsule v prosti prodaji ali se dobijo na recept? Jih predpiše osebni zdravnik, ali kateri drugi? Iz navodil je razvidno, da niso ravno “nedolžne”. Mož je zadnje leto v stresni situaciji, saj je ostal brez zaposlitve. V finančni stiski nismo, saj imamo dovolj dohodkov za normalno življenje.
Kako dolgo se običajno jemljejo te kapsule in kako jez rapoloženjem po prenehanju jemanja? Pred tem sem videla, da je jemal dominor, za kaj druga pa ne vem.

Hvala in lep pozdrav,
zaskrbljena žena

Pozdravljeni!
Sem v dilemi kako naj vam odgovorim. Glede na to da gre za vašega moža, bi vam najprej svetoval, da se ponovno potrudite z njim pogovoriti in da vam on pove o svojih težavah, kakor pa da te informacije dobite od tretje osebe (mene), kar zadevo lahko samo še poslabša. Sedaj bi vam povedal samo to, da se zdravilo dobi samo na zdravniški recept. Svetujem vam da moža podpirate in preveč ne silite vanj in da po korakih poskušate izvedeti za njegove težave. Vem da je to težko in ste zaskrbljena, ampak to mu ne bo nič pomagalo lahko samo še poslabša situacijo.
Upam da me razumete zakaj sem v dilemi da vam sedaj kaj več ne morem pomagati.

Sebastijan Mršek, mag.farm., spec.

New Report

Close