Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Farmacevt svetuje champix in operacija

champix in operacija

v sredo 11.11.sem naročena za klasično operacijo varic na nogi.Zanima pa me ali lahko pijem te tablete ali so kakšne kontraindikacije.
Hvala in lep pozdrav

Pozdravljeni!
Operacija je že za vami upam da je potekala brez težav. Glede vašega vprašanja, čeprav sedaj ni več aktualno, pa vam bom vseeno odgovoril. V literaturi nisem zasledil podatkov, ki bi kakorkoli prepovedovali uporabo zdravila Champix pri opreracijah, kot je bilo to v vašem primeru.

Sebastijan Mršek, mag.farm., spec.

Lep pozdrav
Operacija je za mano a z malo zapleti-prišlo je do zastoja srca.teh tablet nisem še začela piti,bi jih pa sedaj začela.Vprašala bi Vas ali jih lahko pijem kjub težavam,ki so nastale med op.(baje je bila reakcija na anestezijo)

Pozdravljeni!
Ker je pri operaciji prišlo do zapletov, bi vam svetoval da počakate še kakšen teden, potem pa pričnete z jemanjem. Zdravilo jemljite tako kot vam je svetoval zdravnik oziroma si predhodno natačno preberite še navodila za uporabo. Na začetku bodite pozorni na neželjene učinke oziroma če ste slučajno alegični na katerokoli sestavino zdravila. V primeru da se pojavi alergija takoj prenehajte z jemanjem in se posvetujte z zdravnikom.
Želim vam uspešno prenehanje kajenja.

Sebastijan Mršek, mag.farm., spec.

New Report

Close