Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrična in fetalna kardiologija kdo opravlja samoplačniški uz srca

kdo opravlja samoplačniški uz srca

Pozdravljeni!

Zaradi šuma na srcu ima moja 1 letna hči naslednji mesec uz srca. Ker sem na forumu pediatrija dobila odgovor, da je otroka potrebno uspavati, če ne moremo zagotoviti, da je pol ure miren imam za vas eno vprašanje.
Zanima me, če veste kam se lahko obrnem, saj bi rada našla samoplačniškega kardiologa za uz srca, da se poizkusim dogovoriti, da bi hči pripeljala na uz,ko bi jo tako utrudila da bi zaspala ter s tem dosegla, da se je za uz ne bi bilo potrebno uspavati.

Hvala!

Spoštovani,

v kolikor je pediater kardiolog na osnovi kliničnega pregleda in odčitka EKG pri otroku indiciral še UZ srca, svetujem, da način izvedbe preiskave prepustite njegovi presoji.

Načeloma se kardiolog za sedacijo odloči v primeru, ko bi otrokov nemir lahko bistveno vplival na pogoje izvedbe preiskave in posledično, na izvid oz. končno mnenje.

Vsekakor pa svoje morebitne pomisleke zaupajtze pediatru kardiologuin prepričan sem, da bosta prišla do rešitve, ki bo v otrokovem najboljšem interesu.

Lep pozdrav,

************************************** Dr. Samo Vesel, dr. med. Pediatrična kardiološka ambulanta SB Celje: pon, tor, sre (03 423 3987) Fetalna kardiološka ambulanta SB Celje: čet (03 423 3987) Pediatrična in fetalna kardio ambulanta SB SG: 1. in 3. petek v mesecu (02 882 3471; 7-11h) Samoplačniška fetalna kardio ambulanta ZC Dravlje: po dogovoru (051 336 847)

New Report

Close