Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija Lactecon

Lactecon

Pozdravljeni ga. Tanc..

Po malo daljsem casu se zopet obracam na Vas in prosim za Vas nasvet..

Ko sem Vas nazadnje prosila za nasvet ob sinovih izpuscajih in zelenem blatu,ste mi dejali,da Vam vse skupaj izgleda,kod mali prekrski v dieti.

In res sem sla potem ponovno brat vso deklaracijo na hrani,ki jo sin uziva in ugotovila najin prekrsek-piscancji zrezki(dinozavri-vsebujejo mlecne beljakovine)..sem bla full presenecena,si ne bi nikoli mislila,da je tam notri kaj mlecnega..ceprav je bilo to edino meso,ki ga je mali jedel,sma ga umaknila in res se mu izpuscaji ne pojavljajo vec in tudi blato je boljse.

Kar pa me sedaj muci je to,da mali se vedno zelo tezko odvaja blato,tudi po 3-4 dni ne,kjub temu,da vsak dan prejema Lactecon(sedaj ze vec kod leto in tri mesece). Vem,da sirup ni odvajalo,vendar me vseeno malo skrbi ze to dolgotrajno jemanje. Kako dolgo ga se lahko prejema?

(Vmes sma poskusila z prenehanjem jemanja,pa je bolo vse skupaj zelo slabse,tako,da sma si potem pomagala se s sveckami in donatom in kamilicami in komaj nama je ratalo,da nama ni bilo treba iti na klizmo)

Sedaj sem ga sicer prestavila k solski zdravnici,vendar se pri njej nisva bila,ker je sinovo stanje zaenkrat kar dobro,kolicinsko poje kar malo vec,ceprav pa se vedno samo makarone in krompir,ter obcasno spinaco,ustavilo se mu je tudi sojino mleko(spije ga se samo kaksna 2 dcl na dan).

Pa se nekaj me zanima..sedaj je mali na dieti ze peti mesec. Ker mi niso v bolnici nic napisali za kontrolo oz. kako dolgo naj bova na dieti,me zanima,kdaj nama svetujete,da greva na kontrolo. Je sest mesecev dovolj za ponovno testiranje ali naj se raje pocakava nekaj casa?

Se vidi,da vam kar nekaj casa nisem tezila,da mi je ratalo napisat cel roman:)..

Hvala ga.Tanc..

Lep pozdrav,Polona

KOntrola bi bila sedaj v redu, ne verjamem pa, da bi ponovili testiranje, razen če bi sumili, da se je pojavila še kakšna nova.
Glede na to, da otrok večinoma uživa le ogljikove hidrate, bi bila kontrola kar primerna.

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

Pozdravljeni

Moj 2,5 letni fantek ima težave z zaprtjem. Pozitiven pa je na laktozno in toleranco. Ali mu lahko pomagamo z Lactecon.?

New Report

Close