Najdi forum

Pozdravljeni!

Stara sem 27 let in včeraj sva se s fantom razšla.
Neprestano butam v problem: kako biti sama?
Sama nisem še od svojega 15. leta, vedno sem imela nekoga, letala iz zveze v zvezo (no, saj jih ni bilo toliko, ampak so bile vse dolgotrajne, celo takrat). Čutim, kot da se bom razblinila na milijon majhnih koščkov, ki se bojo razleteli in jih ne bom mogla več sestaviti skupaj. Čutim, kot da brez nekoga ob sebi, tudi mene ni. Da nimam nekega svojega jedra znotraj sebe.
Ne znam biti sama.

Kako naj se tega naučim? Kje naj sploh začnem?

Če te lahko potolažim – tako se boš počutila samo nekaj mesecev, potem bo bolje.

Preberi si nekaj nasvetov o tem, kako preživeti razhod zveze, čimbolj se zaposli, vzemi čas za svoje hobije, počni kaj ustvarjalnega. Najhuje je nič počet in razmišljat samo o tem, kako si sama.

Potem, ko se ne boš ukvarjala več s tem in se smilila sami sebi, računam, da bo že kdo prišel. Pri meni še ni, a nikoli ne veš 🙂

Očitno si zasvojena z odnosi. Naučiti se boš morala kako biti zadovoljna samo s seboj brez bližine drugih. To ti bo ena dobra življenjska šola (ki nikoli niso lahke) v katero boš pa morala vložiti veliko truda in predvsem trme. Najboljši recept je, da se čimprej aktiviraš. Prvi koraki (kot vedno) so najtežji potem pa že steče, ko začneš uživati v tem, da se lahko imaš čisto vredu, tudi če si samska.

New Report

Close