Najdi forum

Nebo

Pozdravljeni!
Na vas se obračam s sledečim problemom in sicer sta se mi na nebo pri jezičku na vsaki strani bojavili zadebeljeni kožni bunkici,vendar je leva nekoliko večja(velikost fižola) desna pa pol manjša,na dotik je tudi boleča.Vnetja grla nimam prav tako ne drugih problemovin sprememb na nebu ali grlu.Star sem 27 let.Zanima me kaj bi to sploh lahko bilo in ali bi bilo pametno obiskati kakšnega specialista.To stanje traja že približno 3 mesece in je včasih boljše v včasih pa slabše.
Hvala za odgovor

Spoštovani!

Po opisu ne prepoznam bolezni, zato bi bilo najbolje, da obiščete vašega zdravnika, ki bo ugotovil za kaj gre, oziroma vas bo napotil k otologu.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

Spoštovani g. doktor,
Vljudno Vas prosim za vaše mnenje.

Pred štirimi leti so mi odstranili žolčnik in žolčne kamne. Od takrat imam težave, za katere prej nikoli nisem vedela. V lanskem letu pa so se mi pojavile bolečine, ki so bile nekako podobne pred operacijo žolčnih kamnov. Zdravnik me je napotil na gastroskopijo. Ugotovljeno je bilo vnetje dvanajstnika, bakterije ni bilo.
Za nekaj časa po gastroskopiji je bilo vse v redu, sedaj pa me spremljajo bolečine iz dneva v dan, ne glede ali sem lačna oz. sita. Občutek imam, kot da imam zelo napet želodec, bolečino čutim tudi levo in desno pod prsnim košem. Kislina me ne peče.
Hvala za prijaznost!
Marija
ŽalecTone je pisal/pisala:
>
> Pozdravljeni!
> Na vas se obračam s sledečim problemom in sicer sta se mi na
> nebo pri jezičku na vsaki strani bojavili zadebeljeni kožni
> bunkici,vendar je leva nekoliko večja(velikost fižola) desna
> pa pol manjša,na dotik je tudi boleča.Vnetja grla nimam prav
> tako ne drugih problemovin sprememb na nebu ali grlu.Star sem
> 27 let.Zanima me kaj bi to sploh lahko bilo in ali bi bilo
> pametno obiskati kakšnega specialista.To stanje traja že
> približno 3 mesece in je včasih boljše v včasih pa slabše.
> Hvala za odgovor

New Report

Close