Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Gibala/Gibalni sistem Revma vita-life

vita-life

Nujno potrebujem kontakt za nakup sistema Vita-life.

Hvala, Jana

Pozdravljeni !

V kolikor je vase vprasanje se aktualno, se lahko javite na zgornji e-naslov za pomoc.

[email protected]

Lp seb.

Jana, si že kdaj preizkusila delovanje Vita-life? Ali si samo slišala, da pomaga?
Jaz sem si sposodila za en mesec blazino, po predpisih ležala na njej, pa ni bilo učinka. Dopuščam možnost, da je en mesec premalo za rezultate.
Pri vsej stvari me je predvsem motilo to, da artikel ni v redni prodaji, da se artikel prodaja tako kot so prodajali AMC posodo ali Forwerk sesalce.

Če imaš izkušnje ali rezultate, prosim javi mi.
Lep pozdrav DMaxa

Če je poizvedovanje še aktualno – eno, malo rabljeno, staro malo manj kot 2 leti, prodam po polovični ceni.
Dodatne informacije na [email protected]

Mi smo zadevo končno uspeli spraviti v promet – je bilo kar nekaj interesa, ampak jaz nimam prodajalske žilice in nisem nikomur mogel obljubiti, da mu bo blazina pomagala, ampak sem slej ko prej vsakemu povedal, za kakšen nateg je šlo…

Da zelo na kratko opišem kakšna je bila zadeva pri nas…..

Moji mami, ki je imela (in še ima) sladkorno, zvišan krvni pritisk in povišo število trombocitov v krvi je blazino ‘podtaknila’ njena lastna sestra, ki se ukvarja s tem. Da je šlo zgolj za ‘sestrsko ljubezen’ verjetno priča tudi dejstvo, da je mama plačala kompletno ceno blazine, o kakšnih rabatih ali popustih, ki bi jih vsak normalen človek zrihtal lastnemu bratu ali sestri, ni bilo ne duha ne sluha.
Še bolj žalostno pa je, da ji je bila zadeva prodana s pretvezo, da če bo imela to blazino, ne bo rabila jemati nobenih tablet. Žal pa je to mama (pri starosti 80 let) vzela preveč zares in tablete tudi dejansko nehala jesti. Verjetno si lahko predstavljate, da je bila v 14 dneh tako na tleh, da niti iz postelje ni mogla sama vstati.
Smo jo po nekaj mesecih sicer nekako spravili v kolikor toliko normalno stanje – ampak taka kot je bila ni več.
Teto sem jaz potem precej na trdo prijel in je takoj obljubila, da bo vzela stvar nazaj – predlagal sem ji vsaj polovično ceno, ker je bila zadeva pač nekaj časa v uporabi – ampak je takoj, ko je odšla od hiše na vse pozabila. Potem se je zadeva vlekla več kot eno leto – dokler očitno ni našla žrtve in ji zadevo ‘podtaknila’ za pol cene…

Da skrajšam zadevo: blazina (po tem čemur sem bil jaz priča) ni tisto kar obljubljajo. Če verjamete v njeno delovanje bo svoje naredil ‘placebo efekt’ – ampak rezultat bi bil verjetno isti, če bi se s prepričanjem, da vam bo to pomagalo, ulegli na kakšno dobro prešvicano odejo za konje. Res je, karikiram, ampak upam, da ste dobili idejo….

Tako da je moj nasvet ob razmišljanju o nakupu te blazine samo eden: PAMET V ROKE IN DENAR NA VARNO!

Upam, da bom s tem pisanjem komu prihranil kakšno razočaranje.

New Report

Close