Najdi forum

anksioznost in čtivo o tem

pozdravljeni.
Že nekaj časa me daje blaga anksioznost. Sedaj pijem Dominor in verjetno malo pomaga. Zanima me kaj lahko sama naredim da bo bolje oziroma da odpravim to. Mi lahko prosim svetujete kakšno literaturo, tudi strokovno o anksioznosti in premagovanju anksioznosti. Tako ki jo lahko kupim.

hvala vnaprej in lep večer

draga Larisa,

lahko ti povem, da na enotah Ozare izvajamo izobraževalne delavnice za različne težave v duševnem zdravju in ena izmed njjih je tudi delavnica o anksioznih motnjah.So zelo uspešne in mislim, da našiim uporabnikom in njihovim svojcem zelo pomagajo. Za informativno osveščenost si lahko prebereš brošurice o motnjah, ki jih tudi dobiš na enotah Ozare.Svetujem ti tudi, da pobrskaš po speltnih straneh, kjer je sigurno dosti o tem napisano.Ena možnost pa je seveda tudi obisk psihiatra in pogovori z njim.
Če se ti zdi v mojem odgovoru kakšna možna rešitev se še oglasi za podrobnejše informacije.

Lp in srečno Maja

Pozdravljeni,
hvala za vaš odgovor. Delavnice bi me zelo zanimale, a kaj ko se odvijajo v Ljubljani,ali se motim? sem iz primorske in imam delo ki mi zapolnjuje večino dneva in težko bi hodila v Ljubljano. Če bi bilo bližje bi bilo super. Pri psihiatru sem bla že 2 leti od tega a že po prvem pogovoru je rekel da sem zdrava in k večjemu lahko grem do psihologa ker zdravil ne potrebujem je rekla psihjatrinja. Saj tudi sama nisem pristaš zdravil, tako da to mi ustreza.

No sporočite mi glede delavnic prosim. Ima društvo Ozara spletno stran?

lp

larisa pozdravljena,

Ozara ima enoti tudi v Novi Gorici in Izoli. Mislim, da se tam prav tako izvajajo različne delavnice o duševnih motnjah. Tam boš lahko dobila tudi več informacij o delovanju psihologov na primorskem.
Enota Izola: 05-66-21-830
Enota Nova Gorica: 05-33-03-720

Drugače pa si lahko ogledaš več informacija na naši spletni strani: http://www.ozara.org/

Upam, da boš našla kaj zase.

srečno in javi se še kaj.

Maja

Poglej se spletno stran drustva DAM NE BOJ SE,toplo priporocam.

New Report

Close