Najdi forum

Ho’oponopono

Ho’oponopono so iznašli na Havajih. Zelo enostavno, nič ne stane in menda deluje.Pomaga tudi pri nespečnosti in fibromialgiji.

http://www.google.com/search?hl=sl&rls=com.microsoft:sl:IE-SearchBox&rlz=1I7ADBF&sa=X&oi=spell&resnum=0&ct=result&cd=1&q=hooponopono+and+fibromyalgia&spell=1

LP Breda

Joe Vitale je o Ho’oponopono napisal knjigo Zero limits. ( Brez omejitev) Ko počistiš vse negativno, ostane samo še čista ljubezen. Na internetu se brezplačno dobita dve knjigi, v angleščini in v srbohrvaščini. Pa še malo razlage: http://www.sensa.si/osebna-rast/povezani-z-univerzalno-ljubeznijo/.

Odlična kombinacija s tapkanjem. Ho’oponopono sem omenila pred leti tudi pri EFT-ju. . Dve učinkoviti tehniki skupaj. : https://www.youtube.com/watch?v=nebxoNl5iKI

Breda

Duševno bolni kriminalci v umobolnici na Havajih. Klasična medicina jim ni mogla pomagati. Dr. Hew Len pozdravil je cel psihiatrični oddelek, NE DA BI SE SREČAL Z ENIM SAMIM BOLNIKOM. Zdravil jih je tako, da je gledal njihovo kartoteko, začutil njihovo stisko in ponavljal 4 fraze. Rezultati so bili neverjetni. Vsi bolniki so se pozdravili in so jih sčasoma odpustili. Joe Vitale je želel o tem napisati knjigo. Pisal je Dr. Hew Lenu, pa je počasi nastala knjiga….

Tehniko uporabljajo po vsem svetu. Te besede počistijo tvojo podzavest, strahove, vse negativne vzorce, negativna čustva in prepričanja do nule, zato naslov Zero limits. Počistiš tudi to, kar ni tvoje, kar si dobil od svojih prednikov in iz prejšnjih življenj.

RAD TE IMAM
ŽEL MI JE
PROSIM OPROSTI MI
HVALA

Tole je obsežen prispevek v srbohrvaščini :
http://www.zivotna-skola.hr/vjestine/ho-oponopono.html

Brezplačno:
Angleška knjiga: http://www.emusic.com/book/joe-vitale/zero-limits/10021199/
Hrvašk knjiga: http://www.scribd.com/doc/53616004/Nulte-Granice-Kompletna-Knjiga#scrib

Breda

New Report

Close