Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? dr. Mihec F. Pogačnik

dr. Mihec F. Pogačnik

Kdo ve, še dela? Namreč nikejr ne najdem telefonske. Jo kdo ima, bi lepo lepo prosila! (Od železniškega zdr. doma imam, rabim direktno)

Oz. če pozna kdo v redu dermatologa, kjer ni za čakat 100 let, pri Bartenjeve-Rogl je čakalna doba 8 mesecev :S

Osem mesecev ni 100let, Mihec Pogačnik pa je vse kaj drugega kot dober dermatolog.

Hvala za pomoč.

Zakaj pa rabiš direktno? A te ne morejo prevezat? Obstaja tudi dr. Žgavec (ima zasebni center), pa na Dermatološki kliniki je tudi še kakšen, seveda z napotnico. Če je urgentno, te bojo po moje vzeli prej.

Zakaj on ni dober? Imaš kakšne slabe izkušnje z njim? Sprašujem, ker sem tudi sama parkrat bila pri njemu pa bi šla zdaj spet, kaj pa je bilo narobe?

Tel je pa:291 22 90

Oooo, hvala lepa 🙂

Ne, k sreči nimam. Jih ima pa žena, več kot eno leto je hodila k njemu pa ji ni pomagal nič, dokler ji ni nazadnje zabrusil, da se bo že naveličala jamrat! Potem pa trikrat v dermatološko kliniko, prvi pregled in recept za zdravila, potem pa še dvakrat kontrola in bila je pozdravljena. Potrkam ob les, je pa od zadnjega pregleda aprila minilo 5let.

Kaj pa je narobe, da moraš spet k Mihcu? Mimogrede, mnoge ga kar hvalijo in hodijo redno k njemu…

Jaz imam probleme z mozolji, zato bi šla k njemu. Je pa tako, da stara sem 28 let in zadnjih 5 let sem vsa mozoljava, v puberteti pa nisem imela popolnoma nobenih težav z mozolji, ker imam zelo suho kožo.
Mi lahko daš kontakt te ordinacije, kamor je hodila tvoja žena? Bi šla še tja probat. Ali jemljejo na koncesijo?

Hvala, lp

Pri Bartenjevu je čakalna doba 1 mesec z napotnico, sem se ravno naročila, tako da se ne zmišljuj!

Pozabil kontakt, je že dolgo od tega. Je pa to dermatološka klinika, nasproti kliničnega centra, poleg travmatologije. Sramotno neugledna stavba, slabi prostori, a odlični zdravniki. Hodila je k zdravnici Tijani Orešić Barać, tako da zdravljenje ne deluje za tiste, ki so cepljene proti “južnjakom”. Sicer so pa menda tudi ostali zelo dobri.

sam tok čakalna doba pri Bartenjevu je 1 let tko d ne si zmišljevat ker sem šla osebno tja vprašati in mi je rekla da je čakalna doba eno leto
za Pogačnika pa pravijo da je dober

Pozdravljeni, ali kdo ve kje je zdaj zaposlen dermatolog dr. Mihec Pogačnik?
A imaš kakšen kontakt, ga nujno rabim?

New Report

Close