Najdi forum

Odšla sem na fax in bi vsako minuto najraje šla nazaj domov, faks mi je všeč sam tako pogrešam dom, že nekaj časa živim pri fantu, kjer me vsi lepo sprejemajo in je bil res pravi dom, ki ga nikoli prej nisem imela. Ne vem ali je to le začetna faza ali res ne bo nič bolje, sam jočem se še, na faxu se mal zamotim, ampak vseeno pogrešam svoje okolje. Že 3 leta pa jemljem tudi antidepresive, zaradi anksioznosti in depresije, prebavnih motenj itd. Vem, da potrebujem izobrazbo, ampak mi je tak težko tu.

Draga Danea,

vzrok za tvoje izrazito domotožje se lahko skriva marsikje. Morda se za simptomom “domotožja” skriva povsem druga stiska. V vsakem primeru si premalo povedala, da bi lahko sklepala karkoli. Vseeno pa se sprašujem ob podatku, da že dalj časa jemlješ antidepresive ali se udeležuješ kakšne psihoterapije, skupine, hodiš na pogovore k strokovnjaku?
Morda le en nasvet. Poslušaj svoje telo, ne zanemarjaj znakov, ki ti govorijo, da se ne počutiš dobro v trenutni koži in nekaj stori za to, da bo bolje.

Piši kako ti gre in pogumno.

Maja

Pozdravljeni!
Nekako sem ugotovila, da je to bila le začetna kriza, sedaj sem se navadila in mi ni več problem, fax mi je všeč, za vikende grem domov, čas gre hitreje in nekako je vse steklo. Sicer hodim tudi k pedopsihiatrinji, ki mi je tudi svetovala. Seveda pa je do nje včasih težko priti, zato sem pisala tudi sem.

Hvala za vaš odgovor in lp

New Report

Close