Najdi forum

Depresija in nesamozavest

Malo sem prebral teme in vidim, da jih kar nekaj ima iste probleme. Ampak kakšnega odgovora ni ali ga bom dobil pri zdravniku mogoče? Kaj naj sploh naredim.
Na kratko:
Navzven imam lepo urejeno življenje, hčerko, lepo ženo, dobre službe,
nepremičnine…..
Znotraj družine je vse vredu ubistvu odlično. Problem je samo v meni. Kot sem videl, kažem vse znake depresije nesamozavsten bolj, kot precej nesamozavestna punca, ki piše na tem forumu. Če z nekom pridem v konflikt 14dni ne pridem k sebi. In čisto vse znake depresije a star nisem niti 30.
Nevem kaj naredim ali lahko sploh kej spremenim al obstaja sploh kakšna rešitev za to. Joge pa to nevem, če bi ravno hodil.
Kaj konkretno mi je narediti.
Hvala!

Markota, lep pozdrav

lahko ti dam kar konkreten odgovor na tvoje vprašanje. Vkolikor si odločen, da boš izboljšal svoje počutje oz. se lotil simptomov depresije, se vsekakor obrni na strokovnjaka, ki se s tovrstno motnjo ukvarja – psihiatra. Pozanimaj se npr. na Polikliniki Ljubljana – v centru za izvenbolnišnično psihiatrijo, tam naj bi izvajali tudi delavnice: Izobraževanje bolnikov z depresijo in njihovih svojcev, katere ti lahko v veliki meri pomagajo.

Pogumno in veliko sreče ti želim.

Maja

New Report

Close