Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Nevrokirurgija Nevrokirurgija samoplačniško – kje najhitreje?

Nevrokirurgija samoplačniško – kje najhitreje?

Pozdravljeni,

Zanima me ali ima kdo priporočila za najhitrejšo možno obravnavo pri nevrokirurgu?

Iščem za rešitev težave v ledvenem delu hrbtenice, kjer živec stiska v nogo in se zadeve ne premaknejo nikamor (potrebne so močne protibolečinske tablete, samo da pridemo čez dan) in je res muka vsak dodaten dan.

MR opravljen, na prvem posvetu pa ni točno jasno iz katerega dela hrbtenice izvira težava. Priporočena je tudi dodatna EMG preiskava, za katero so čakalne dobe tudi dolge.

Skratka, se priporočam za informacije o možnih klinikah/ambulantah, kjer bi lahko opravili dodatno preiskavo in se dogovorili za najhitrejši možni poseg, da prekinemo konstantne bolečine.

Hvala vnaprej!

Spoštovani!

EMG preiskavo opravite v Železniškem ZD (dr.Kolenc), pregled pa nato v Kirurškem Sanatoriju Rožna Dolina pri dr.Venguistu (ortoped za hrbtenico) ali dr.Voršiču (nevrokirurg).

Lep pozdrav!

Mitja Maechtig, dr. med., specialist ortopedske kirurgije, NCSF cpt osebni trener Naročanje za pregled: 031 719 299 (samoplačniški pregledi) Kirurški sanatorij Rožna dolina, Rožna Dolina, cesta IV 45, 1000 Ljubljana (01) 477 94 00 Železniški Zdravstveni Dom (01) 291 22 58

New Report

Close