Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija Bolečine v kolku pri 9-letniku

Bolečine v kolku pri 9-letniku

Pozdravljeni,

 

pri 9-letnem sinu so se pred 4 dnevi pojavile bolečine v kolku. Danes čuti bolečine v obeh. Včeraj smo obiskali pediatra, ki sumi na sinovitis. Pred dvema tednoma je prebolel dalj časa trajajoči prehlad, pri čemer so ga boleli tudi sinusi. Včeraj je bil napoten v laboratorij, da se izključi kako hujše vnetje. Izvidi so b.p.. Čez en teden kontrola.

Skrbi me, ker se je danes pojavila bolečina še v drugem kolku in bolečine pravi, da so hujše, saj že cel dan stoka. Naj omenim še, da je bil pred dvema mesecema operiran zaradi zloma koželjnice, pri čemer so mu ustavili titanovo žico (ne vem, če je karkoli povezano, a vseeno omenim). Pediater je svetoval počitek, vendar da gre lahko v šolo, a naj večino časa presedi. Kaj vi menite? Koliko časa lahko težave trajajo? V šoli je že precej manjkal v zadnjih dveh mesecih, zaradi bolezni in poškodbe roke.

Hvala v naprej za odgovor in lep pozdrav!

Obojestranski sinovitis, sploh v tej starosti, bi bil redek, svetujem ponovno kontrolo pri osebnem zdravniku. Potrebno je izključiti stanja, ki jih je potrebno zdraviti.

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

New Report

Close