Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! Pomen (upo)rabe besed

Pomen (upo)rabe besed

Stari nasvet je, da je lahko vsako darilo bolj (p)osebno, vrednejše, če nekaj sam ustvariš; če je nekaj unikatnega, še nikjer prej najdenega. Vsako besedilo je lahko le kup besed za sporočanje informacij ali pa pozorno oblikovano in s stilom sestavljeno, izvirno in umetniško in z močnim sporočilom.

Voščilo, ki bo napisano s skrbno izbranimi pomenljivimi poudarki, bo ganilo naslovnika bolj kot generično prepisane rime iz pesniške zbirke, poleg tega gre za unikatno, izvirno, le zanj napisano besedilo, zaradi česar mu je izkazano posebno spoštovanje. Pravljica, ki je sestavljena točno in izključno samo za vašega otroka, z izvirno zgodbo, ki mu je pisana na kožo, bo eden izmed razlogov, da si bo zapomnil svoje otroštvo kot res izjemno. Premišljeno in v spevno sporočilo speljano reklamo bo nagradil večji učinek in vas izpostavil.

Vse, kar se da napisati in je več od osnovne mimobežnosti, je priložnost, da se besede uporabi kot orodje, kot material za ustvarjanje nečesa res izjemnega, kar bo tudi, ko se uporabi, doseglo čisto posebne rezultate. Ker mi je znano, da se veliko ljudi kljub iskreni želji in morda celo trudu pač ne uspe (zase zadovoljujoče) pisno izraziti za doseg želenega namena, naj dodam še sledeče:

Najprej, naj ne bo vzeto kot neumestni spam, ker gre za izvirno idejo, ki je dejansko ponujena pomoč, čeprav proti plačilu. Ni pa dejavnost in gre za zgolj možno priložnostno sodelovanje. Sem pisno kreativna in lahko za vsakršen namen pripravim zapis glede na vaše želje, potrebe. Lahko se vanj vključi karkoli in namenjeno je lahko za marsikaj, v različnih oblikah in slogih, zrimano ali ne. Izvirno voščilo, udarni reklamni zapis, izvirna pravljica, govor, scenarij/program… primeri, kako se lahko izvirno ustvari nekaj posebnega, poleg drugih informacij v primeru želje po sodelovanju dostopni na: https://narocizapis.wordpress.com/

New Report

Close