Dr. Mateja Sirše

Dr. Mateja Sirše

Dr. Mateja Sirše, dr. med., spec. ortopedske kirurgije je gimnazijo zaključila kot zlata maturantka, nato pa študij nadaljevala na Medicinski fakulteti v Mariboru. Eno leto je študirala na Univerzi v Mainzu v Nemčiji.

Med opravljanjem specializacije iz ortopedske kirurgije je dodatna znanja pridobivala pri več strokovnjakih doma in po svetu, pri čemer gre posebej izpostaviti kroženje na Ortopedski bolnišnici Speising na Dunaju in na kliniki Hirslanden v Švici. Zanimanje za regenerativno ortopedijo je nadgradila z doktorskim študijem, kjer je preučevala vpliv naravnih učinkovin na matične celice in obnovo hrustanca. 

Je dobitnica številnih prestižnih nagrad in članica različnih domačih in mednarodnih ortopedskih društev ter avtorica več znanstvenih člankov in strokovnih prispevkov na konferencah.

Priznana je zaradi svojega raziskovalnega zanimanja ter prizadevne oskrbe in podpore bolnikom, kjer svetuje s področja celotnega lokomotornega aparata, posebej poglobljeno pa se ukvarja s kolenskim sklepom.

Trenutno je delovno aktivna v tujini (Avstriji), kjer nadgrajuje svoje strokovno znanje, v Sloveniji pa jo najdete tudi v Ambulanti Zdravje in Kliniki Asantis v Ljubljani.

Če imate vprašanja glede težav z različnimi sklepi, potrebujete razlago izvida, mnenje glede zdravljenja, ga postavite na forumu Klinika za sklepe, hrbtenico in poškodbe ali Bolečine v mišicah in sklepih.

New Report

Close