Najdi forum

Počasi proti štiridesetimi mnenja in nasveti

Če nadaljujem počasi naprej, zanimajo me mnenja tako žensk kot moških, ne zanima me moraliziranje, očitanja ali kakšne zlajnanje stvari itd.

Kot večina poročenih;vezanih oz. že precej časa tako ali drugače v partnerskih vezah ste verjetno naleteli na podoben problem monotosti, ponavljanja v zakonu. Nekateri rišitve iščejo v “skokih čez plot;prijateljicah nočeh”, intenzivnem športu(adrenalinskem), žal tudi v alkoholu, hrani, tobaku…ker se v vezah vse ponavlja ali usiha, predvsem spolnost, ki je izredno pomembna v vezi.

Velikokrat slišim, da ljudem enostavno ni več do spolnosti, razumljivo je, da imamo aktivni ljudje tako mladi, kot srednjih let ali malo starejši ogromno opravkov, dela in zaposlitev tako danes je. Ampak vseeno smo na koncu dneva iz “mesa in krvi”, moški smo testosteronska bitja in tudi čez smo 35+ let in počasi korakamo proti štiridestim si še vedno želimo spolnosti, več spolnosti. Partnerke seveda razumemo prav tako so danes izredno zaposlene, tako s svojimi službami, otroki in vsemi opravili, ki se jih seveda danes delimo, srednjeveških časov je konec. Enostavno pa partnerkam praviloma z leti libido pade, ne seveda vsem, situacija je lahko tudi diametralno nasprotna, da moški enostavno ne želi več spolnosti. Ker pa smo ljudje nekako kultivirani, dostojanstveni in mestoma tudi malo “old school” ne želimo takoj zaviti za sosednji vogal, čeprav je danes tudi to težko, če nisi ravno v nekem kolektivu, ki je mešan, vemo da se ljudje težje spoznavajo in navezujejo stike. Zanimajo me vaši pogledi, če imate morda podobne izkušnje, misli, nasvet, morda kakšen inovativen nasvet, ne klišejski  kako rešiti to zagato?

New Report

Close