Bombažna vrečka – modni dodatek in uporaben predmet za dom

Oglasno sporočilo , 23. marec 2024
PROMO
Powered by:
Spar vreča
Foto: Spar

Se vam večkrat zgodi, da v trgovini šele tik pred blagajno ugotovite, da s seboj nimate vrečke? Izberite bombažno vrečko za večkratno uporabo, saj ni le praktična in okolju prijazna, ampak tudi zelo uporabna. Ta priročen modni dodatek namreč lahko z nekaj spretnosti in ustvarjalnosti spremenite v katerega izmed teh uporabnih dodatkov za dom.

Okrasna blazina

Domiselne poslikave na bombažnih vrečkah lahko krasijo tudi vaš dom. Iz vrečke izdelajte okrasno blazino, ki se lepo poda vašemu kavču ali postelji. Vrečki odrežite ročaje, na vrh prišijte zadrgo, nato pa vrečko le še napolnite s polnilom.

Prevleka za okrasni lonec

Iščete nov dodatek, ki bo popestril vaš dom? Poživite star okrasni lonec z novim vzorcem. Za to ne potrebujete nobenih pripomočkov, niti veliko časa. Lonec z rastlino vred preprosto postavite v bombažno vrečko ter skrijte ročaje vrečke v notranjost. Voila!

Prevleka za predpražnik za mokre čevlje

Ste naveličani mokrih stopinj, ki so ob deževnih dneh že stalnica na vaših tleh? Pred vhodna vrata položite predpražnik z bombažno prevleko, ki bo vpijala mokroto s čevljev. V bombažno vrečko položite manjši predpražnik in zapognite robove in ročaje vrečke pod predpražnik. Umazano prevleko boste tako lahko preprosto sneli, oprali in ponovno uporabili.      

Prt za vrtno mizo

Bombažne vrečke lahko z minimalnimi šivalnimi spretnostmi predelate v prt, ki bo krasil mizo na vaši terasi ali balkonu. Izrežite obe ploskvi posamezne vrečke, nato pa več ploskev prišijte skupaj v slogu krpanke, da dobite prt. 

Spar vreča
Foto: Spar

V Sparu vas čakajo DOBRE VREČKE!

V Sparu so se v sklopu projekta Skupaj za manj plastike zavezali, da bodo zmanjševali količino plastike, uporabljali okolju prijazne materiale in spodbujali k trajnosti. S tem namenom je Spar kot prvi trgovec z novim letom umaknil plastične vrečke na oddelku sadja in zelenjave. Namesto njih so zdaj tu DOBRE VREČKE – SPAR mrežaste vrečke za večkratno uporabo ter plačljive biorazgradljive vrečke, ki so na voljo na oddelku sadja in zelenjave. Prednosti DOBRIH VREČK sta med drugimi, da so biorazgradljive tudi na domačem kompostu ter da jih lahko ponovno uporabite, na primer za biološke odpadke. V Sparu so naredili izračun, da bodo tako skupaj prihranili kar 105 ton plastike na leto. 

V Sparu imajo več DOBRIH VREČK: papirnate vrečke, biorazgradljive vrečke iz koruznega škroba, biorazgradljive nakupovalne torbe, trajne nakupovalne torbe iz reciklatov in SPAR Online vračljive papirnate vrečke. V ponudbi najdete tudi bombažne nakupovalne torbe s poslikavami študentov Akademije za likovno umetnost in oblikovanje Univerze v Ljubljani, ki so zmagale na Sparovem natečaju SPAR ART. V vsaki torbi je priročen žepek za SPAR mrežaste vrečke za sadje in zelenjavo – tako jih ne boste nikoli več pozabili vzeti s seboj. 

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
164,483
30.03.2024 ob 10:27
297,669
14.08.2024 ob 21:30
113,030
14.08.2024 ob 19:34
Preberi več

Več novic

New Report

Close