Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Urgenca Ureznina, izcedek že 4 tedne

Ureznina, izcedek že 4 tedne

Pozdravljeni,

4 tedne nazaj sem se nabodel na rob predmeta pod kolenom spodaj na desni notranji strani leve noge iz katere sem tudi precej krvavel. Bil sem šivan in vse je bilo super. Rana je bila globoka 2cm v velikosti polovice kovanca za 1 cent.

Po 10 dneh so mi ven vzeli šive(dva) in namesto, da bi se lepo zacelilo je iz luknjic, kjer so bili šivi pričela iztekati prozorno rumena tekoča tekočina. Spet me je osebni zdravnik poslal na operacijo, kjer so mi rano še bolj odprli in mi jo očistili. Sedaj vsak dan od operacije že 2 tedna menjam 2x dnevno  gaze, ker je rumena od prozorno rumenega tekočega izcedka. Rana na pogled izgleda enako kot prvi dan po operaciji.

Imam tudi malo zatečen gleženj na isti strani, ampak me ne boli. Boli pa me noga v okolici noge, če se jo dotaknem, sicer ne. Pri zdravnici sem bil en teden nazaj in mi je samo zamenjala povoj.

Po menjavi vsake gaze tudi stuširam z vodo direktno v rano kot so mi svetovali in napisali zdravniki.

Je to normalno, da toliko časa traja vse skupaj in ta prozorno rumen tekoc izcedek?

Pozdravljeni, potek zdravljenja ni nenavaden, sploh ker je bila globja raana in verjetno niti ne prav čista, vsekakor pa je dobro opravljati redne preveze, ram boso tudi hitro ugotovili, če prihaja do vnetja rane

lep pozdrav

Lep pozdrav - - - - - - - - Sašo Rebolj, dr. med.

New Report

Close