Najbolj vroča vadba v mestu, ki daje neverjetne rezultate!

Powered by:
Foto: Infraslim

“Prvič po dolgem času z veseljem hodim na treninge in mi ni težko. Po treh tednih vadbe se pri meni pozna ogromna razlika, rezultati so več kot odlični! Pet kilogramov manj v enem mesecu, presrečna!” tako svojo pot na poti do boljšega počutja in vitkejše postave s pomočjo studia Infraslim opisuje Nika.

Vsi vemo, da brez ustrezne prehrane in redne telesne dejavnosti ne bomo odpravili odvečnih kilogramov in da brez konsistentnih, pravilno organiziranih treningov ne bomo oblikovali postave, kot bi si jo želeli. Vitko, mišičasto telo gre z roko v roki tako s prilagojeno prehrano kot z redno vadbo. A učinek telovadbe in dietne prehrane na telo lahko pospešite. Kako? Tako, da vadite na napravah, ki delujejo s pomočjo infrardeče toplote.

Foto: Infraslim

Infrardeča toplota ima mnoge pozitivne učinke na telo

Že vrsto let so znani in z različnimi kliničnimi študijami tudi dokazani mnogi pozitivni učinki infrardeče tehnologije na človeški organizem. Med drugim infrardeča toplota pospešuje presnovne procese v telesu, kar pripomore k hitrejšemu in učinkovitejšemu kurjenju kalorij ter topljenju nadležnih podkožnih maščob. Infrardeča toplota tudi zmanjšuje vnetne procese in znižuje raven kortizola, stresnega hormona.

Izboljšuje še cirkulacijo krvi oziroma pospešuje delovanje krvnega obtoka, s čimer se strupene snovi hitreje izločijo iz telesa, hkrati pa hranilne snovi hitreje in lažje prodrejo do celic. Tako je infrardeča terapija učinkovita v boju proti nadležnemu celulitu. Nadalje, infrardeča toplota pomaga pri sproščanju mišic in je še posebej dobrodošla pri tistih, ki veliko trenirate in se pogosto spopadate z nelagodjem oziroma bolečinami v mišicah po vadbi. Nenazadnje pa infrardeča svetloba stimulira tudi sintezo kolagena, kar je dobro tako za prožne, manj toge sklepe kot tudi za bolj napeto, čvrsto kožo.

S studii Infraslim do boljšega počutja in čudovite postave

Napredno infrardečo tehnologijo že vrsto let v prid boljšemu počutju in preoblikovanju telesa uporabljajo v studiih Infraslim, ki jih najdete v vseh večjih mestih po Sloveniji. Zahvaljujoč različnim napravam, ki delujejo s pomočjo infrardeče tehnologije, tukaj številni najdejo svojo oazo sprostitve, zadovoljstva, miru in predvsem nestresen način za izgubo odvečnih kilogramov ter učvrstitev telesa.

Med vadbo na napravah v studiih Infraslim boste namreč lahko gledali svojo priljubljeno serijo ali film, poslušali glasbo in 30 minut dolg trening bo minil, kot bi mignil. Poleg tega boste uživali v prečudovitem ambientu, kjer nikoli ni gneče, in si privoščili še odlično kavico, kar je še dodatna pika na i.

Naprave za kardiovaskularno vadbo v studiih Infraslim so del patentirane najsodobnejše tehnologije. So plod dolgoletnih raziskav in analiz človeškega telesa. Najpomembnejši deli so infrardeča svetloba, vakuumska tehnologija ter LED kolagenske luči. Led kolagenske luč so bistvenega pomena za regeneracijo in upočasnjevanje staranja kože ter prispevajo k bolj napeti koži in zmanjšanju celulita. Z vadbo v napravah z infrardečo svetlobo, ki še dodatno segreva organizem, boste porabili do kar 1300 kalorij v samo pičlih 30 minutah.

 “Uspeh ob vadbi je pogojen tudi z uravnoteženo zdravo prehrano in s konsistentnim treningom (to je 12-krat na mesec oziroma trikrat tedensko), pravilno izvedbo treninga in zdravstvenim stanjem posameznika. Pri 98 % uporabnikov je po enem samem mesecu vedno viden napredek na različnih predelih telesa,” povedo v studiu Infraslim.

Foto: Infraslim

Pričevanja zadovoljnih strank

Da telovadba v infrardečih napravah res deluje, potrjujejo tudi zadovoljne uporabnice:

Sama sicer že dlje časa hodim na telovadbo, vendar rezultati niso bili enaki kot pri Infraslimu. V manj kot mesecu dni imam lepše oblikovan trebušček, kar mi je bila prioriteta same vadbe. Moj mož pravi, da lepše kože na predelu zadnjice in nog še nisem imela. Se že veselim nadaljnjih rezultatov!

(Eva)

Presenečeno sem ugotovila, da so se mi bolečine v kolenih znatno zmanjšale. Ne vem, ali je to zaradi toplote ali infrardeče terapije, mogoče zaradi gibanja, mogoče zaradi vsega skupaj. Vem samo, da pomaga in da sem res prezadovoljna.

(Janja)

Prvič po dolgem času z veseljem hodim na treninge in ni mi težko. Po treh tednih vadbe se pri meni pozna ogromna razlika, rezultati so več kot odlični! Pet kilogramov manj v enem mesecu, presrečna!

(Nika)

Studii Infraslim se nahajajo v vseh večjih mestih po Sloveniji. V njih boste poleg motivacije za vadbo dobili še prehranske smernice oziroma jedilnike, ustrezno usposobljeno osebje pa bo ves čas delalo meritve vašega telesa in obsegov ter tako budno spremljajo vaš napredek. Več o tem, kako delujejo studii Infraslim, koliko stanejo paketi in kateri tretma bi bil ustrezen za vas, pa preverite TUKAJ!

Foto: Infraslim
Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
164,480
30.03.2024 ob 10:27
297,477
10.07.2024 ob 09:38
113,026
16.07.2024 ob 08:50
Preberi več

Več novic

New Report

Close