HIIT doma: Fitnes oprema, ki jo morate imeti, da nadgradite svoje vadbe

Oglasno sporočilo , 30. december 2023
PROMO
Powered by:
Foto: Mimovrste

Da bo “športanje” med štirimi stenami še bolj prijetno, poskrbite za ustrezno opremo.

Za marsikoga šport in vadba nasploh predstavljata nepogrešljiv del vsakdana, saj je rekreacija priporočljiva za vse generacije, ki si želijo ohraniti zdrav življenjski slog. Marsikdo obisk fitnesa združi še s klepetom ali srečanjem s prijatelji in kombinacija je popolna. Če vas ne mika obisk fitnesa, ker vam manjka družbe ali pa preprosto časa, se lahko odločite za vadbo kar v udobju vašega doma. Kako? Pravzaprav zelo preprosto. 

Ali že veste, kakšno napravo za vadbo iščete?

V ponudbi je oprema za fitnes, kjer lahko izbirate med različnimi aparati, podlogami in pripomočki, s katerimi boste trenirali kot bi bili na kateri od fitnes naprav v telovadnici. Morda vam zmanjkuje časa za obisk fitnesa, a doma lahko združite denimo gledanje televizije in medtem telovadite. Zakaj torej ne bi obenem naredili nekaj dobrega za svoje telo, pri tem pa vam ni treba skrbeti, koliko časa boste potrebovali, kaj boste oblekli, kdo vas bo pri vadbi opazoval, ampak se boste lahko povsem posvetili izvajanju vaj, s katerimi si želite okrepiti telo. Pred nakupom se seveda vprašajte, kateri del telesa želite utrditi ali okrepiti, nato pa temu primerno izberite tudi napravo. Vsekakor je priporočljivo, da se pozanimate o prednostih naprave, kako izvajati vaje in pobrskate po tehničnih specifikacijah naprave, ki jo nameravate imeti doma. Morda iščete novo tekaško stezo, želite sobno kolo, vesljača, iščete elastične trakove in žogo, ali pa potrebujete novo podlogo za aerobiko? Pobrskajte po bogati ponudbi različnih fitnes pripomočkov. Morda se odločite za nakup več kosov in si doma ustvarite pravo malo telovadnico, ali pa izberete manjši pripomoček, ki ga boste lahko prenašali s seboj.

Nikakor ni odveč tudi, če preverite, kakšne so dimenzije domače naprave. Nekateri pripomočki za vadbo so zložljivi, medtem ko boste morali druge imeti ves čas sestavljene. V primeru, da doma nimate telovadnice ali enostavno prostora, ki je posebej namenjen vadbi, se vprašajte, kje bo vaš novi vadbeni pripomoček shranjen, da boste lahko nemoteno opravljali tudi vsakodnevne aktivnosti v vašem domu. 

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
164,480
30.03.2024 ob 10:27
297,477
16.07.2024 ob 21:28
113,027
16.07.2024 ob 17:37
Preberi več

Več novic

New Report

Close