Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Otorinolaringologija cutim polzenje gostih smrkljev

cutim polzenje gostih smrkljev

Pozdravljeni,

od nedelje imam simptome (glavobol, visoko vrocino do 39.7, mrzlico, oslabelost, otekle mandlje, bolece poziranje). Visoka vrocina je popustila vceraj 4. dan, danes 5. dan je med 37 in 38 C. Pokasljujem suho sem in tja in v cutim polzenje gostih smrkljev, nos je prehoden. Glavobol, oslabelost in bolece poziranje še ostajajo.

Zanima me, če je pricakovano, da so tudi mandlji tako otekli. Na njih so bele lise/vijugice. Še posebno levi je velik. Bezgavke so vidne na vratu. Boli me poziranje sline in vrat na dotik. Zdravnica pravi po telefonu, da bo preslo.

Mene pa skrbi. Menite, da bi morala vztrajati in dati kri?

Verjamem, da tezko ocenite brez pregleda, a vseeno hvala za mnenje.

Pozdravljeni,

od nedelje imam simptome (glavobol, visoko vrocino do 39.7, mrzlico, oslabelost, otekle mandlje, bolece poziranje). Visoka vrocina je popustila vceraj 4. dan, danes 5. dan je med 37 in 38 C. Pokasljujem suho sem in tja in v grlu cutim polzenje gostih smrkljev, nos je prehoden. Glavobol, oslabelost in bolece poziranje še ostajajo.

Zanima me, če je pricakovano, da so tudi mandlji tako otekli. Na njih so bele lise/vijugice, danes jih manj kot vceraj. Še posebno levi je velik. Bezgavke so vidne na vratu. Boli me poziranje sline in vrat na dotik. Zdravnica pravi po telefonu, da bo preslo.

Mene pa skrbi. Menite, da bi morala vztrajati in dati kri?

Verjamem, da tezko ocenite brez pregleda, a vseeno hvala za mnenje.

Pozdravljeni,

pa ste res hudo zboleli.  Čisto na kratko:

Menite, da bi morala vztrajati in dati kri?  DA (da se lahko loči virusno okužbo od bakterijske).

Hitro okrevanje vam želim in lp,

*** asist. dr. Tanja Soklič Košak, dr.med., spec. ORL, ORL Klinika, UKC Ljubljana *** ORL SOKLIČ KOŠAK, Vilharjeva 50, LJUBLJANA *** m: 041 45 22 88 *** e: [email protected] *** https://www.orlsoklickosak.si ***

New Report

Close