Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Kronična bolečina – fibromialgija Arginin in rastni hormon

Arginin in rastni hormon

Opazila sem, da se mi bolečine naslednji dan, po tistem, ko jem lubenico ali melono, opazno zmanjšajo. Pa sem šla malo na net spet in odkrila raziskavo v kateri so ljudem vsak dan tri tedne dajali lubenico. Po 3 tednih se jim je raven arginina zvišala za 22 %. Arginin je osnova za proizvodnjo rastnega hormona. V tujini zdravijo bolečine pri FM z injekcijami rastnega hormona.

Nabavila sem arginin in bolečine so se toliko zmanjšale, da sem Tramal zmanjšala za dobro tretjino. Arginin imajo v športnih trgovinah, vendar ni poceni. V tujini je dosti cenejši. Sicer pa arginin velja za naravno viagro, vendar brez stranskih učinkov. Arginin so tudi poimenovali molekula 21. stoletja.

Emina

…tale varianta je pa zelo ugodna

Opozorila bi pa na tole. Če ješ samo lubenico ali pretežni del, lahko zaradi pospešenega izločanja strupov bolečine postanejo neznosne. V takem primeru moraš samo zmanjšati količino sadja in povečati količino predelane hrane.
Take so moje izkušnje Upam, da bo komu pomagalo.

Emina

Ravnokar berem članek o vlogi hrane pri celjenju ran.(surgical linics of nord amerika)Arginin se pokaže kot zelo učinkovit!
Da se izogneš tistim ki se zanimajo za tvoj denar napiši google recimo takole in ne pozabi upurabit narekovaje!!!:”arginin+pdf-&-EURO”
Odgovor bo ta pravi.

Hvala za link.
Četrti teden sem na presni prehrani in sem uspela analgetike zmanjšat za polovico. Prehrana ima bistveno vlogo pri ohranjanju zdravja, je pa seveda težko. Potrebne je kar precej discipline.
Včasih si pa vseeno privoščim kakšen “greh”.

LP, Emina

Emina

New Report

Close