Najdi forum

Dragi forumovci

Vsak dan je težje dobiti počitniško delo, saj podjetja močno klestijo število dijakov in študentov med počitnicami, pa še tista, ki jih jemljejo, jemljejo le otroke zaposlenih. Torej, obračam se na vas v imenu svoje sestre, ki doma nima dostopa do interneta, pa sem obljubila, da jaz poskusim:

Stara je 20 let, gimnazijski maturant in zaključen poklicni tečaj ekonomski tehnik, znanje strojepisja, uporaba računalnika. Je zelo vljudna, pridna in natančna. Jeseni ima namen nadaljevati študij na fakulteti, za čas počitnic (julij, avgust, september) pa išče kakršnokoli delo. Ker sem pri nas v podjetju povprašala, pa ne bo nič, na 100 poslanih prošenj prihajajo le negativni odgovori, se obračam s prošnjo na vas.

Če ji lahko kdorkoli pomaga bo zelo vesela, saj finančno stanje doma ni rožnato in bo morala kaj zaslužiti (tudi med letom ves čas dela preko študentskega servisa, a med počitnicami je po lanskih izkušnjah skoraj nemogoče brez vez kaj dobiti).

Že v naprej hvala

Špela

Pozabila sem napisati da iščemo delo nekje v Ljubljani.

Imam delo zanjo, ki je plačano glede na učinek.
Za dodatne informacije naj mi piše na [email protected]

Hvala – tudi za odgovor po mailu.

Delo pa se še vedno išče

ma kakšne zadržke al kakršnokoli delo?

Kje pa stanuje vaša sestra?

Pozdravljeni!

Pišem z namenom, da bi našla počitniško delo. Kot pravi Špela:Vsak dan je težje dobiti počitniško delo, saj podjetja močno klestijo število dijakov in študentov med počitnicami, pa še tista, ki jih jemljejo, jemljejo le otroke zaposlenih. Se s tem namenom obračam na vas. Ker je v naši družini samo eden izmed staršov zaposlen in nas je v družini 5 je včasih tudi denarna stiska malo večja, zato prosim za pomoč.

Stara sem 17 let in obiskujem Gimnazijo Celje-CENTER in se izobražujem na programu PREDŠOLSKE vzgoje. Navajena sem trdega dela in sem za dodatni zaslužek pripravljena poprijeti tudi za težja dela. Sem vljudna in vestna ter seveda ne zamujam.Prav bi prišlo kakršnokoli delo v Celju ali Šentjurju saj prihajam iz odročnejšega kraja in imam možnost prihoda na delo le z vlakom!

Če mi kdorkoli lahko kako pomaga bom zelo vesela Vaše pomoči!

Že v naprej se Vam zahvaljujem.

Lep pozdrav

Mojca

Če koga zanima delo-strežba,športni center v Ljubljani.Izkušnje niso potrebne.
Informacije na [email protected]

Če katero zanima delo s kozmetiko (lepotno svetovanje, promocija,…) me lahko kontaktira na mail:

[email protected]

Delam v računovodstvo, sem redno zaposlena, vesela bi bila honorarnega dela, lahko tudi ob nedeljah , praznikih, popoldnevih, predvsem samo delo v računovodstvu, pisarni .

lp

Tatjana Grmvosek

če se šola, lahko dela preko študenta

živjo!

Tudi jaz se zanimam za počitniško delo; okolica Kranja.
Stara sem 14 let, a me zanima, če kdo pozna oz. ve za kakšno delo, kjer sprejemajo osnovnošolce.
Hvala za odgovor že v naprej.

Draga Mojca!
Mogoče se bo kaj našlo v podjetju Lido v Celju!Nisem prepričana, ampak rabijo nekoga za delitev letakov.Poišči gospo Anico in jo vprašaj.V parkirni hiši,kjer je davčna.

Tudi jaz iščem počitniško delo. Odgovarjalo bi mi delo na terenu, kakršni koli prevozi imam izpit B kategorije. Obožujem delo ki zajema prevoze stvari v Sloveniji ali tujini. Sem pa izobražen tudi na področju računalništva in elektro stroke. Če koga zanimam ali da išče meni podobnega naj me kontakrita na e-mail: [email protected]

Hvala

iscem delo za kuharskega pomocnika . najraje v hotelu kjer bi imel sobo. lahko tudi v hribih imam cas do februarja.lahko tudi kaksno drugo delo s [email protected]

Znimam se za delo v okolici Škofje Loke, ali Kranja. Navajen sem trdo delati in se hitro prilagajam na različna dela.Delam srednjo zdravstveno šolo!

Torej preko študenta in legalno se lahko zposlijo samo starejši od 15 let oziroma le ti, ki so stari 15 let.

Star sem 15 let in si iščem delo v avgustu, ali pa v juniju od 15.6.209 dealje(takrat zaključim šolo) če mi gdorkoli lahko pomaga, ponudi delo itd.

naj mi piše na [email protected] Hvala!

Lep pozdrav!
Jaz in prijateljica se zanimava za počitniško delo. Pripravljeni sva delati dopoldan morda pa tudi popoldan. Stari sva 14 let in resno potrebujeva delo vsaj za kakšen teden saj želiva na izlet , ki nama ga starši nočejo plačati in bi radi plačali sami.
Upava na kakšen pozitiven odgovor, hvala.

Larisa & Anja

ps: za informiranje lahko pišete na : [email protected] ali [email protected]

pozdravljeni,

v kolikor ima vaša sestra status, sicer prek študentskega servisa najbrž ne bi iskali, potem naj stopi do tabel najbližjega študentskega servisa. v kolikor resnično sprejme karkoli, bo delo tam zagotovo našla.

heei.! =)

Tudi jaz se zanimam za počitniško delo; okolica velenja.
Stara sem 15 let in me zanima, če kdo pozna oz. ve za kakšno delo, kjer sprejemajo osnovnošolce.
Hvala za odgovor že v naprej.

New Report

Close