Najdi forum

v wellness centrih širom slovenije lahko zasledimo poplavo takšnih in drugačnih masaž, z mamljivimi imeni in manj mamljivimi cenami.
Zanima me ali je kdo od vas že izkusil tajsko masažo, sawade, shiatsu…

je vredno tistega denarja?

meni tajska ni bila všeč, ker se nisem sprostila. določeni gibi so me celo boleli.

Pozdrav!

Jaz sem bila v sob. na tajski masazi….na recepciji so me vprasali kaj me kaj boli itd. dala mi je blago masazo, vrejtno zaradi tezav z krizem…….skratka drug dan me je kriz tako bolel!!! To je bila moja prva masaza, na recpciji so rekli da je tajska masaze kar mocna in zdaj pravkar raziskujem so take posledice ki jih cutim nekaj normalnega ali ne?

Me pa je kar bolelo ko je stala na mojem hrbtu in krizu, ko mi je masirala meca me je tudi kar malo bolelo sam vrjetno je to pac normalno sej skos stojim in pomoje imam oz. sem imela polno vozlicev, pa se prekrvavitev imam slabo….no cisto tako za info. stara sem 28 vcasih se res pocutim kot da imam 55 let.
Lep dan

Zivjo!

Tajska masaža je primerna za bolece predele. Super je ce je v kombinaciji z aromatsko tajsko masazo, da te malo sprostijo po napornem delu. In tajska masaža je naporno delo za oba maserja in masiranca, saj brez truda ne premakneš ničesar v življenju. Seveda govorim o zdravi meri bolečine, ki je še sprejemljiva za telo. To je umetnost maserja tajske masaže, da to idealno mejo masiranega telesa ugotovi.

Zelo pomembno spoznanje pri vsakem telesu je, da do bolecine v telesu pride zaradi dolgoletnih spontanih napak, ki jih delamo na sebi. Nemogoce je ta proces prekiniti samo z neznostjo in toplino, ker vasake spremembe bolijo, tudi spremembe na telesu in tudi s pomočjo masaže.

kika

Zivjo.

Se kar strinjam s kiko.

Moj primer kako deluje tajska masaza pa je prijatelj, ki ima vec let probleme z boleco hrbtenico – v avtu se ne more dolgo voziti, na delovnem mestu v sedecem polozaju (je racunalnicar)…

Masaza je bila zanj kar naporna, saj je bila gibljivost zmanjsana zaradi tezav ki jih ima. Ko je odhajal si je verjetno mislil svoje…vendar pa sva se po 3 tednih dobila na kavici in kar ni mogel verjeti ucinkom masaze – hrbet ga sploh ni bolel, cesar si prej sploh ni mogel predstavljati.

Lp, Atlanta

Jaz delam v gradbeništvu in imam pogosto oz. vedno težave s križem, prijatelj mi je kupil darilni bon za tajsko masažo z zelišči…najprej sem mislil, da je to za ženske in da je to bolj za sprostitev…morm priznat da mi je masaža res ogromno pomagala, dvakrat-trikrat ko sem šel, sem postal zdaj kar odvisen. Gradbeništvo je kar stresna stroka, tako da, ne samo da mi je popravila križ, čutim tudi da sem bolj sproščen, manj stresen.
Za tiste, ki jih zanima in imaste podobne težave bi jim svetoval, da kar pogumno! http://www.chaothai.si

Res da včasih zna boleti, ampak rezultat je pomemben!

Tajska masaža z eteričnimi olji v Termah Olimia (Podčetrtek) 40 ali 50 min (lahko tudi več) cena 47 Eur odtehta vse ugodne učinke, ki jih ima.

Gibljivost ramenskega sklepa se mi je povečala zaradi manj bolečin. Vsakodnevna vožnja mi ni več muka.

Gibljivost kolkov je boljša in bolečina, ki je bila posledica prometne nestreče (čeprav je medicinsko vse BP) se ne pojavlja več. Bom še obnovila, zagotovo.

iz mojih izukušenj vam lahko povem, da tradicionalna tajska masaža zmanjša težave s hrbtenico, vsekakor pa pri masaži čutiš rahlo bolečino, ker se morajo vozli in nepravilnosti odpraviti. Po masaži sem se počutil sproščen in tudi bolečine so izginile. To gre pripisati vrhunski tajski maserki v masažnem salonu Sa Kaeo tajska masaža, najdete jih na spletnem naslovu http://www.masazamaribor.si

Lp
Janez

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close