Najdi forum

Ali obstaja kakšna terapija, ki bi mojemu najstniku olajšala aknavost? Mogoče kakšna oblika akupunkture?

Spoštovani!

Z akupunkturo tudi lahko pomagamo pri aknah najstnikov.
V večini primerov gre za ali hormonske ali psihosomatske vzroke (prebujanje yanga v telesu), kjer po načelih TKM z akupunkturo ojačamo imuniteto in zmanjšamo presežek ognja v telesu ali uravnovesimo hormone, itd., možnih je namreč več vzrokov, zatorej je tudi v vašem primeru potreben diagnostični pregled pri zdravniku, kjer vzrok točno določimo, pravtako shemo samega zdravljenja. Verjetno bo potrebno prilagoditi tudi hrano in uvesti redno športno aktivnost.

Z lepimi pozdravi,

*** Zdravniki tradicionalne kitajske medicine http://www.kitajskamedicina.si/ MB 040 417 463 CE 040 720 189 LJ 040 837 853 KP 040 206 744

Pred približno štirimi leti, sem prvič poiskala pomoč TKM z diagnozo obraba ramenskih
sklepov in kalcinacija. Dr,HAN mi je predpisal dvajset terapij. Že po nekaj terapijah se je
stanje začelo izboljševati, po desetih terapijah pa so bolečine popustile. Ramena so se mi popolnoma pozdravila in do danes nimam več bolečin. Opazila pa sem tudi ,da koža postaja
bolj elastična, prekrvavljena in bolj vlažna zato me je zanimalo če akopunktura pomaga tudi
pri Liftingu obraza in odpravi celulita. Dr. Han mi je odgovoril pritrdilno. Akopunktura vzpostavi ravnovesje na koži, tvori kalogen in posledično se gladijo gube in izginja celulit.
Vesela sem, da lahko po naravni poti vzdržuješ napetost kože na obrazu in lepo kožo brez
celulita na nogah.
Iz teh mojih izkušenj bi priporočila vsem ki jih tarejo bolečine, ženskam in seveda tudi moški niso izključeni, kčebi radi imeli lepo kožo. Sedaj lahko brez skalpela dosežejo najboljše rezultate s pomočjo TKM i znanja dr.HANA.

Hvala TKM

JELKA PERE

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close