Najdi forum

ŽIVETI ŽIVLJENJE :)

Pozdrav vsem na forumu!
To temo bi namenila izboljšanju vašega življenja. Pišem članke o tem, kako s svojo močjo izboljšati življenje. Upam, da vam bo všeč in da boste tudi teorijo spravili v prakso 🙂 Lep dan in prijetno branje! Leyya 🙂

Vsak takšen prispevek je dobrodošel, čeprav smisel našega delovanja ni neposredno usmerjena v izboljšanje tega življenja neposredno, ampak samo v toliko, kolikor izboljšasva kakovosti tega življenja doprinese k hitrejši izpolnitvi nalog Duše, ki se je inkarnirala v nas.

V današnji meditaciji sem dobil sporočilo na moje vprašanje, zakaj je v življenju potrebnega toliko trpljenja. Spraševal sem, ker se moj prijatelj že nekaj časa bori z neozdravljivo boleznijo in pri tem res doživlja hude muke. Odgovor je bil sila preprost. Le s trpljenjem lahko odpravimo vse tiste izprijenosti razuma, ki nam jih je insinuiral ego – vse tiste iluzije, zaradi katerih smo mislili, da je vredno živeti in so povezane z materialnim, z odvisnostmi, s sojenji in presojanji, s pohlepom. Trpljenje je čiščenje vseh teh iluzij s končnim spoznanjem edinega poslanstva tega življenja. Vsa duhovnost, ki jo obravnavamo, pa je usmerjena prav v odvezovanje od teh istih izprijenosti in prepoznavanje pravih vrednost in pomena ter namena življenja – kontrola misli, besed in dejanj, dobrodušna vedrina in usmerjenost k cilju.

...naj bo Luč, Ljubezen in Radost!...Igor T. - LOSANG TASHI

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close