Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Zdravo življenje Arhiv – Alternativa in zdravo življenje Delavnica: Čustva in prehranjevanje

Delavnica: Čustva in prehranjevanje

Pozdravljeni!

Ne vem sicer, ali na tem forumu sprejemate tudi obvestila o raznih delavnicah, predavanjih na določeno temo…

Sem Maja Gaspari, univ.dipl.psih. Strokovno se uveljavljam na trgu dela, in sicer pripravljam različne delavnice, pišem članke na psihološko temo in podobno.

Ker se na tem forumu srečujemo posamezniki, ki si ˝želimo nekaj več˝, verjamem, da se zanimate tudi razne (psihološke) teme.

Vabim vas, da se mi v sredo, 23.4. ob 19h pridružite v Vadbenem studiu OZ (Pri malem kamnu 11, 1000 Lj), kjer bom izvajala delavnico z naslovom “Čustva in prehranjevanje˝ (več o delavnici, lokaciji in meni si lahko preberete tu: http://www.studio-oz.si/aktualno)

Morda se niti ne zavedamo, kako pomembna so v resnici naša čustva pri prehranjevanju. Pogosto določajo, kako močna bo potreba po hrani, kakšna hrana nam bo dišala in kako hitro bomo jedli.

Lahko se k hrani zatekamo, ko smo slabe volje, žalostni, razburjeni, jezni, zdolgočaseni… Takrat nam navadno diši točno določena vrsta hrane, jemo odsotno in hitreje (ter več) kot ponavadi. Vkolikor se to dogaja redkeje in nam početje ne povzroča težav ter slabe vesti, je vse ok. Težava nastane, ko hrana prične postajati edina tolažba in se k njej zatekamo prepogosto.

Na delavnici si bomo ogledali, kaj točno je čustveno prehranjevanje, kako ga prepoznamo, kaj so lahko razlogi zanj, pogledali pa si bomo tudi nekaj zanimivih in uporabnih načinov uravnavanja želje po hrani.

Delavnica je namenjena vsem, ki jih zanima povezava med čustvi in hrano. Če imate kakšno vprašanje, mi lahko pišete na [email protected]. Z veseljem vam bom odgovorila.

Draga “Maja G.”!

Najlepša hvala za tvoje sporočilo, ki sem ga bila zelo vesela!!!

Srečno pri tvojem delu!

Maja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close