Najdi forum

pozdravljeni,

iščem, iščem, pa ne najdem. kje je objavljena tista vaša predstavitev, kjer ste zapisali, kje ste pridobili svoje certifikate za učitelja joge in kje vse ste se učili?

mimoidoča

Vidite, kako deluje Kozmični zakon namena? Namen vašega iskanja mora gotovo biti slab, sicer bi, na teh straneh, med predstavitvami moderatorjev, gotovo našli tudi mojo in zadovoljili svoj ego. Sicer se pa za vse te podatke, lahko vedno obrnete tudi name osebno, saj so moji osebni podatki tudi objavljeni. Če se upate identificirati, seveda, v kar pa dvomim. Ljudje s slabimi nameni se namreč najbolje počutijo v temi.

...naj bo Luč, Ljubezen in Radost!...Igor T. - LOSANG TASHI

če kaj znam, znam pa klikati. edina možna povezava na modelatorje je tale:
http://med.over.net/rubrika/moderatorji/#.UweDg4XIYs0
kjer pa ni omenjenega nobenega Igorja T.

moj namen še zdaleč ni slab, se pa sprašujem če ni vaš, kajti nekdo, ki JE bil v ašramih in ki se JE učil pri priznanih učiteljih in ki IMA ustrezne certifikate, lahko brez problema to tudi objavi na vidno mesto…vi pa ste to namenoma odstranili s foruma. zato ja, sem sekptična. ne bi bili namreč prvi učitelj, ki trdi da se bori proti “lopovom” in “preverantom”, sam pa je, žal, isti…

m.

A tu vas tišči čevelj. Sem pričakoval, da bo “imperij” udaril nazaj že preje. Samo pri teh Kekcih nikoli ne veš, kakšno orožje bodo uporabili. Izgleda, da kar preizkušeno v politiki – začenjamo torej z diskreditacijo. Meni je prav. Nazadnje so poizkušali z grožnjami odvetnikov. Tole z diskreditacijo je pač ceneje in ni se treba osebno izpostavljat.

Torej, če vam klikanje gre, od vsega, najboljše, pa klikajte naprej. So pa še druge radosti v življenju – recimo sedeti na obali reke……. Naprej pa tako poznate, če toliko klikate. Jaz imam dovolj pametnejšega dela.

...naj bo Luč, Ljubezen in Radost!...Igor T. - LOSANG TASHI

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close