Najdi forum

ADIJO SLOVENIJA!

Dovolj mi je te je*e v zafuranem Slovenistanu! Sem visoko izobražena, prek študentske napotnice delala v stroki in izven nje, Zoisova štipendistka vsa leta študija, nagrade za raziskovanje, službe pa ne dobim. Zakaj? Vsak jugović, ki ima fotra ali strica na položaju me izpodrine. Dovolj mi je te korupcije in se mi zdi neumno, nesmilesno in bolano, da si kot “čisti” Slovenec v skoruptirani Ljubljani polni mafijoznih ex-jogoslavov tretiran kot drugorazredni državljan.
Adijo, jutri letim na sever!

Čestitke za pametno odločitev pa veliko sreče in udobnega življenja v boljšem svetu.

Se popolno strinjam s tem kar si napisala.Žalostno,vsak prišlek je na boljšem,kakor pa mi,ki imamo vse prednike slovence.Kar pogumno,verjamem,da boš mela na severu boljše življenje.

mah…lej, očitno je poleg vseh izkušenj in izobrazbi ki jo imaš, s teboj nekaj narobe. Ali si antipatična, lesena, zoprna…..

kar pojdi, od jutri naprej bo samo med in mleko zate : )

Zokija ste izvolili Slovenci (po večini), tako v Ljubljani kot na državni ravni. Skoraj bi postal predsednik vlade.

Na severu pa ti ne bo samo zmrznila rit, ampak boš ugotovila tudi, kako mrzel odnos imajo do tujcev. Tam boš ti “jugovićka”.

Raje jugovička v tujini kot v lastni državi!

Ce te ze tle jugici motjo nikar na sever med crnuhe in muslije. Svet zal ni vec tak kot bi moral bit.

ti spadaš na jug. Slovenec se bori za svojo domovino in ne gre nikamor.

Čestitam za pogum. Jaz te popolnoma razumem. To kar se dogaja v tej l……….. državi ni več res. Med in mleko se pa že dolgo nikjer ne cedita več. Nekaterim pomeni poštenje in človeški odnosi več kot pa materialne dobrine. Veliko sreče ti želim v boljšem življenju.

Srečno.

Sploh ne rabis hodit v drugo drzavo, pojdi v drugo regijo, recimo pri nas na koroskem, kolegica na ić, sicer visoko izobrazena nikjer ne dobi sluzbe…ce pogledas samo drzavne sluzbe recimo v SG, skoraj nikogar ni na ić, razen v bolnici.

Priceless. Joka, da ji v Sloveniji kradejo službe jugoviči, zdaj gre pa drugim to delat sama. :))

Pač še ena mala mini zmaga za globaliste. Sicer pa avtorici želim vso srečo.


Pa ne nazaj hoditi!!

Srečno in kar tam ostani!

Ja, tako je. Avtorico motijo če.furji v Sloveniji, pa bo odšla na sever, v tujino, da bo tam lahko ona če.furka.

Žal imaš prav.

Ja, tako je. Avtorico motijo če.furji v Sloveniji, pa bo odšla na sever, v tujino, da bo tam lahko ona če.furka.
[/quote]

Bodo tud njej rekl če.furka RAUS 🙂
Takmu folku pa res prvoščm, da kdaj kaj tazga doživi. Čeprav mislm, da v tujini ni tolk sovraštva, vsaj do balkancev ne. Imam kr neki žlahte razpršene po raznih državah, pa nikol niso imel z nobenim težav. Ko berm ta MON, se prav čudm, da sama v reali nism doživela kaj tazga. Bi rekla, da tuki folk zna marskej lajat, v reali pa ust ne upa odpret.

Kar pojdi na sever, bos tudi ti “juznjakinja”. Tam bodo nizje od tebe samo se kaksni turki… ;))))

Ravno o tem mi vedno govorimo in opozarjamo. Preziramo pritepence in pravimo, da imajo preveč pravic ! Bo res treba nekaj v roke vzet in počistit slovensko zemljo.
Namesto bega v tujo državo imate še drugo pot. Pojdite na volitve volite našo stranko, veste katera je. Počistili bomo vse, tudi skorumpirance. 14/88

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close