Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Prehrana in varnost živil Pozdrav moderatorki in forumu na pot

Pozdrav moderatorki in forumu na pot

Skupino forumov Arthron, ki že vsebuje forume ARTHRON – fizioterapija, ARTHRON – rehabilitacija in kondicijska priprava in ARTHRON – Sklepne in športne poškodbe, dopolnjuje še forum o prehrani.
Diplomirana dietetičarka svetuje o prehrani športnikov in športno aktivnih, o spreminjanju prehranjevalnih navad, o uravnavanju telesne in mišične mase, o pripravah na vzdržjivostna tekmovanja in o pomenu prehrane pri regeneraciji v športu.

Anita Kos,
dobrodošli v ekipi strokovnjakov Med.Over.Net.

Andreja

I Domišljija je pomembnejša od znanja. Znanje je omejeno, domišljija pa poganja svet. Albert Einstein I Naročilo na ePosvet: https://med.over.net/svetovalec/andreja-verovsek I

Hvala za dobrodošlico in predstavitev.
Pa začnimo z delom, pričakujem vprašanja.

Anita Kos

Spoštovani,

mamo in sestro je doletela kalcinacija v rami, sestro tudi v kolenu. Obe imata močne bolečine, kljub tabletam, ki so jima pripisali.

Ker pa na stanje kalcinacije vpliva tudi prehrana, bi vas prosila za nasvet. Katerih živil naj se osebe s podobnimi težavami izogibajo in katerim naj dajejo prednost.

Za odgovor se najlepše zahvaljujem,
Alenka

Pozdravljeni,

Kalcinacije niso neposredno povezane z (normalno) prehrano. Nekritično omejevanje kalcija v prehrani lahko vodi v pomanjkanje in s tem povezane druge težave.
Pri zdravljenju s kalcinacijami povezanih težav upoštevajte nasvete zdravnika in se držite priporočil za zdravo in uravnoteženo prehrano.

Anita Kos

New Report

Close