Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Prehrana in varnost živil razstrupljanje

razstrupljanje

Spoštovani,

v trgovini sem opazila ta izdelek

http://www.natura-trgovina.si/?page=shop/flypage&product_id=149&category_id=a6ef5562bfca7cf2630bdacf64a205ac

in me zanima vaše mnenje…menite, da bi res lahko delovalo? morda poznate kakšen izdelek za katerega veste, da je bolj učinkovit?

pa še to: kako je s sokovi aloe vere, ki so tako popularni zadnje čase? res blagodejno vplivajo na telo, ali gre bolj za marketinške poteze?

hvala in LP!

Pozdravljeni,
Izdelka, ki ga omenjate osebno ne poznam in ga nisem preizkusila. Verjetno je učinkovit, saj vsebuje izvlečke zdravilnih zelišč. Tudi aloe vera je znana, da na telo deluje krepčilno.
Za razstrupljanje pa vam lahko priporočam še nekaj bolj enostavnega.
Kopriva ima zelo veliko čistilno moč, prav tako jo ima tudi čemaž.
Predlagam vam, da naberete poganjke kopriv in jih uporabite v prehrani ali pa jih posušite in iz njih kuhate čaj. To zagotovo deluje. Uporabite lahko tako veliko koprivo kot tudi mrtvo koprivo (z belimi cvetovi), ki naj bi bila še posebej učinkovita in zdravilna.
Prav tako si lahko iz čemaža pripravite jedi ali pa sok, saj ima zelo veliko čistilno moč. Je pa čemaž spomladanska rastlina in jo boste v tem času našli le v obliki namazov in podobnih jedi ali pa morda sušenega.
Predlagam vam, da se sedaj oskrbite s koprivo, ki jo še vedno lahko naberete, spomladi pa izvedete čiščenje s čemažem. Jaz pripravim tudi ozimnico in sicer čemaž narežem in ga prelijem z olivnim oljem ter kot takega potem uporabljam za prehrano. S časom izgublja moč, kot vsaka rastlina oziroma živilo, zato je potrebno zaloge spomladi obnoviti.

mag. Iva Verbnik *** Solis-TR d.o.o. *** [email protected]

Malo si preberi o Ašičevi glini.Dela čudeže.

Pripenjam link na en članek kot nekako uvod v razstrupljanje telesa.

New Report

Close