Zakaj in kako izbrati e-bralnik?

Oglasno sporočilo , 26. julij 2023
Novice
Powered by:
Foto: Zavarovalnica Triglav

Ste tudi vi med tisti, ki najraje odklopite svojo glavo tako, da preberete kakšno dobro knjigo? Potem že zagotovo poznate bralnike elektronskih knjig. Tudi, če še vedno raje posegate po knjigah iz knjižnih polic, je dobro poznati prednosti elektronskih bralnikov, ki so daleč najboljši približek knjigam v fizični obliki.

Glavne prednosti e-bralnika

Branje knjig na elektronskih bralnikih ne moremo primerjati branju preko računalnika ali tablice. Gre za to, da izkušnjo papirja nudijo izključno e-bralniki, zaradi zaslona, ki je prilagodljiv na močne sončne žarke. Zasloni e-bralnika namreč ne potrebujejo lastnega vira svetlobe in so manj obremenjujoči za vaše oči.

Poleg lažje berljivosti, je ena izmed največjih prednosti e-bralnika, možnost branja velikega števila knjig. Na napravo si lahko naložite skoraj neomejeno število knjig in uživate ob branju vam ljubih zvrsti.

Ker gre za elektronsko napravo, se marsikomu poraja skrb glede porabe energije in obstojnosti baterije. Prednost e – bralnikov je majhna poraba energije, ki vam omogoča, da preberete tudi do 1000 strani brez vmesnega polnenja.

Še več prednosti, ki jih ponujajo e-bralniki si lahko preberete v članku, ki ga je za portal Vse bo v redu pripravil Marjan Kodelja.

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
164,480
30.03.2024 ob 10:27
297,477
16.07.2024 ob 13:46
113,026
16.07.2024 ob 08:50
Preberi več

Več novic

New Report

Close