Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Dermatologija Propecia – kje jo dejansko kupiti?

Propecia – kje jo dejansko kupiti?

Hej, opažam da je bilo odprtih več tem, kjer so se posamezniki spraševali o varnosti in učinkovitosti zdravila za moško plešavost, zaman pa se trudim dobiti informacije o nakupu. Glede na to da se v vsaki temi najde vsaj nekdo, ki ima z zdravilom izkušnje iz prve roke, se sprašujem, kje se ga kupi, saj me je hiter pregled opcij na googleu pustil na cedilu.

Najdem razne sumljive ponudnike tipa tablete-brez-recepta.com, ki jo ponujajo brez recepta (ki ga sam sicer imam) ter majhen nabor privatnih lekarn, ki jo imajo v katalogu, vendar je že nekaj časa nimajo na zalogi.

Dejansko sem tablete jemal pred leti (2019?), vendar jih v nekem trenutku nisem več našel v nobeni lekarni in sem za nekaj časa preklopil na minoksidil. Verjetno sem mislil da gre za nek supply chain issue, ne spomnim se točno, kje sem jih takrat kupoval. Minoksidil mi sicer ne ustreza najbolj, ker aplikacija terja veliko dela.

Bi mi lahko kdo pojasnil, kakšna je trenutno dejanska situacija s temi tabletami če živiš v sloveniji?

čeprav očitno vprašanje ni namenjeno meni pa vseeno: zdravilo Propecia je na recept, ko nekdo dobi recept ga lahko dvigne in kupi v lekarni.

 

Prim. Boris Kralj, dr. med. specialist dermatovenerolog, flebolog *** Dostopnost: Remeda Domžale, tel. 082055436 *** Estetika Fabjan, tel. 042365550

New Report

Close