Najdi forum

Brezdomci potrebujejo pink-ponk mizo

Brezdomci bi se razgibavali…Se slučajno komu nabira prah na kakšni mizi v kleti?

verena

Škoda, da se mi ne. Bi jo z veseljem poklonila. 🙂

**************************************************** Počasi umira, kdor postane suženj navade, ponavljajoč vsak dan enake poti, kdor ne zamenja prestave, kdor ne tvega in zamenja barve oblek, kdor ne govori tistemu, ki ga ne pozna. Pablo Neruda

kakšen kramp ali lopata bi se morda našla.
A take sorte razgibavanje jih pa ne zanima?

Če ima kdo dve bi jaz tudi pink ponk igrala:)
Lopato pa že imam.

…pa kaj vam je…lepo neki vprašam in kaj dobim…???

verena

Kaj si presenečena?

lol :)))

Mislim,da jih imajo vse trgovine s športno opremo.Tudi moji otroci si to želijo,pa upam da nam bo uspelo prišparat za eno.

Ja,. najbrž po vsem tem času, kolikor sem na forumu, res ne bi smela biti več….ker se iz vsake stvari praktično delajo norca. Ko pa ti isti miljonkrat sprašujejo kdaj in kako dohodnina itd, moramo bit pa vsi polni resnih nasvetov.

verena

vesna pa ti to resno?
Mislim, da je višje en zelo dober nasvet. Lopato v roke in z zasluženim denarjem naj si kupijo pink ponk mizo.
Pismo najboljš da mi hodimo v službo in jim kupimo pink ponk mizo ker jim je dolgčas?

Ne vem, zakaj si tako začudena nad temi odgovori, Vesna? Kaj si pa pričakovala? Da se bo kar trlo ponudb za uboge brezdomce? In to v časih, ko marsikateri starš kljub trdemu delu svojemu otroku ne more privoščiti marsikaj bolj nujnega, kot je miza za namizni tenis?

Ženske, ženske, pa kaj je z vami?????!!!!!????

Vesna, žel pink-ponk ali kake dfruge mize nimam in upam, da jo boste dobili. Meni se zdi tvoja gesta izjemno lepa.

mal se skulirajte.Večini s evalja po kleteh en kup zadev, ki jih ne vrže stran, ker si morda misli, da bo morda kdo rabil, pa da komu to prav pride.Zato tudi vprašam.Ne da se pol vsuje kup, oprostite, primitivnih pripomb. Dlagi moji, jutri ste lahko brez službe, strehe nad glavo.Jutri boste lahko vi šli v zavetišče po brezplačen topel obrok in kake nogavice.Dajte no prosim malo manj omejeno pisat. Saj vam ne privoščim te bede, ki jo vidite v Zavetišču…zakaj jim ne bi polepšali dneva?

verena

No kaj, jaz sem tudi zadela na ene igri tisti velik trampolin za od zunaj in sem ga kar Materinskemu domu podarila… Tud nisem rekla naj si sami zrihtajo. Eni ste res zavrti.

Kitty, tvoji odgovori so bili svoj čas bistveno bolj prijazni.Kdo je pa rekel da ne delajo??? Kdo pa jim preprečuje imeti prosti čas=??? Katastrofa.

verena

No jaz ne morem primerjat materinskega doma in brezdomce.

Takole, po takih odgovorih… mi je vse bolj jasno, kako ozka družba smo.Svoji družini bi že še pomagali, pri sosedih pa že ne.Najbrž ste bili premalokrat v situaciji, ko ste bili nemočni.Precej sem delala kot prostovoljka in sem marsikaj videla…zato rada pomagam. Najbrž ne veste kako lep občutek je pomagat nekomu, ne da bi ob tem že kalkulirali, koliko lahko ob tem zaslužite…

verena

Ja ne vem kdo. Par let opazujem mladega fanta na parkirišču pred Namo. Cel dan stoji na blagajni in fehta. Nekako se mi zdi, da nima časa iskat službo. Danes tisti, ki želi delat delo tudi dobi. Brez izjeme.

Življenje na cesti je v resnici stil življenja in jim na kraj pameti ne pade, da bi šli delat. Zato jim jaz nisem pripravljena pomagat vsaj ne na tak način.
Če bi iskala hrano, oblačila….super. Verjetno ne bi pomagala, bi pa bila tiho in tudi koga obvestila o akciji.
Ampak pink ponk mizo? Če igraš pink ponk te delo ne bo našlo.

Sicer pa oprosti. Verjetno bi bilo res bolj prav, da sem ostala tiho.
Lepo od tebe, da pomagaš čeprav jaz osebno tokrat te pomoči ne razumem.

Zelo prepotentni odgovori. Če si brezdomec, to ne pomeni avtomatično da si brezdelnež. Ali pač, drage Kitty ipd misleče?

Ljudje brez doma ostanejo zaradi mnogih razlogov, ste to sposobne dojeti?

Vesna1975, mi jo imamo doma. Bom vprašala starše, ker jo že leta nismo razstavili in se na njej resnično nabira prah. Sporočim.

vesna oprosti ampak sedaj si pa ti žaljiva. Osebno naredim marsikaj pa mi je vseeno ta pink ponk miza smešna.

New Report

Close