Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Dermatologija turi

turi

Pozdravljeni.

Že veliko let me mučijo ogromni in zelo boleči turi na zadnjici. Ponavadi ostanejo cca en teden do deset dni, nato ali izginejo ali pa se odprejo. Ker so res veliki in zelo boleči, so mi jih že tudi kirurško odstranjevali, česar pa ne želim več, saj jih dobim vsak mesec ali dva. Zanima me ali obstaja kakšna samoplačniška preiskava (na primer analiza vsebnosti tura), ki bi pokazala zakaj se mi to dogaja in kaj bi na primer moral nehati jesti. Na Polikliniki, kjer so me operirali so mi rekli, da je edina opcija operacija, vendar vseeno sprašujem še tukaj, če obstajajo kakršnekoli preiskave, ki sem jih pripravljen plačati in bi mi dale vedeti kako preprečiti razvoj.

Najlepša hvala za pomoč.

Pozdrav!
obstajajo analize: bris na bakterije, histološka preiskava za postavitev diagnoze, vse pa je odvisno od usmeritve oziroma postavitve suma diagnoze, kar opredeli dermatolog, torej on opredeli ali je to sploh smiselno , prav tako pa opredeli možne terapije, ko postavi diagnozo.

Lp

 

Prim. Boris Kralj, dr. med. specialist dermatovenerolog, flebolog *** Dostopnost: Remeda Domžale, tel. 082055436 *** Estetika Fabjan, tel. 042365550

New Report

Close